Μεγάλο γλέντι στην κοπή πίτας των «Χοροταξιδευτών»
Κοινωνία

Μεγάλο γλέντι στην κοπή πίτας των «Χοροταξιδευτών»

Οι «Χοροταξιδευτές» πραγματοποίησαν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του φιλόξενου 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής.

Τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου με την αθρόα συμμετοχή τους απέδειξαν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για άλλη μια φορά την αγάπη τους και τη στήριξη στον Σύλλογο, αντάλλαξαν ευχές για Καλή Χρονιά, ειρηνική, δημιουργική, με ελπίδα και πρόοδο.

Τα φλουριά της πίτας ήταν δύο. Το πρώτο «έπεσε» στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και το δεύτερο, ένα τριήμερο στην Αράχωβα, σε μέλος του Συλλόγου.

Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Πάνος Γκόνης, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισσάβετ Πετσατώδη, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ησαΐας, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Παναγιώτης Παναγάκος, η πρώην αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μίνα Μουχτούρη, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Μιχάλης Γαβράς, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής Εύη Χατζοπούλου-Ματιάτου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Γυμνασίου Αγγελική Γκουντάρα, το μέλος των «Χοροταξιδευτών» και πρόεδρος του Συλλόγου Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων Βούλα Κουτσογιάννη, οι κ. Δημήτρης Κολώνιας και Μιχάλης Ζεάκης από την  Επιτροπή Κατοίκων Κοντοπεύκου, το μέλος του Συλλόγου και πολιτευτής με την Ένωση Κεντρώων κ. Καλαντζής, ο πρόεδρος του Καταναλωτικού Μη Κερδοσκοπικού Συνεταιρισμού «Πανδώρα» Θανάσης Καραγεώργος και ο δάσκαλος του τμήματος παραδοσιακών χορών του Δήμου Αγίας Παρασκευής και μουσικός Μανώλης Παπαδομαρκετάκης.

Ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Συλλόγου να ξεσηκώνει σε χορό όλους τους φίλους και φυσικά τον δήμαρχο να τραγουδάει όμορφα την «Πριγκιπέσα».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοροταξιδευτές» με ανακοίνωσή του εύχεται «πάντα χαρές, με υγεία και ειρήνη για όλον τον κόσμο!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet