Την πίτα τους έκοψαν Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ & Παιγνιοθήκη
Κοινωνία

Την πίτα τους έκοψαν Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ & Παιγνιοθήκη

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν η Παιγνιοθήκη Αγίας Παρασκευής και το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 σε μια γιορτή που διοργάνωσε η ομάδα εθελοντριών της Παιγνιοθήκης, με επικεφαλής την πρόεδρο Λούκρη Χατζηνικολάου, στον χώρο που έχει διαμορφωθεί για τους ΑμεΑ στο πάρκο «Σταύρος Κώτσης».

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος στον χαιρετισμό του ανακοίνωσε, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο, ότι ο Δήμος οργανώνει φύτευση μικρών δένδρων στο οικόπεδο της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) στα Πευκάκια την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στις 9:00 π.μ. και ότι η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου για τον χαρακτηρισμό του οικοπέδου ως χώρου Πρόνοιας-ΣΥΔ Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) θα ολοκληρωθεί σύντομα με τη δημοσίευση σχετικής απόφασης του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ). Ενημέρωσε επίσης για την πρόσληψη από τις 22 Ιανουαρίου 2016 εργοθεραπευτή, καθηγητή μουσικής, κοινωνικού λειτουργού, ψυχολόγου και γυμναστή για τις ανάγκες των ΑμεΑ και κάλεσε όλα τα παιδιά με επικεφαλής τη Β. Ιωάννου στις γιορτές των Απόκρεω.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Ι. Σιδέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζ. Φωτεινού, εντεταλμένη για τα Δημοτικά Ιατρεία και το ΜΣΚ Εργαστήρι ΑμεΑ, Β. Ζορμπάς και Β. Γιαννακόπουλος οι πρ. δήμαρχοι, και Σωτ. Ησαΐας, η πρ. αντιδήμαρχος Γ. Μουχτούρη, η πρόεδρος της Παιγνιοθήκης της Ελλάδος Μ. Μπότση, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ «Το χελιδόνι» Ε. Βασιλειάδη, εργαζόμενοι της Kοινωνικής Υπηρεσίας, μέλη από την ημιαυτόνομη διαβίωση  «Το Πέταγμα» και οι συνοδοί τους όπως και πολλοί γονείς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet