Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του ΚΔΒΜ Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα του ΚΔΒΜ Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Το Κέντρο θα είναι ανοικτό μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου κάθε Τετάρτη (17:00 – 19:00) και Πέμπτη (16:00 – 18:00) στο 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Υακίνθου 25). Τις παραπάνω μέρες και ώρες οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης και τις ίδιες μέρες και ώρες μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά, καλώντας στο αριθμό 210 6081604 για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει σχετικά με τη συνέχιση του έργου.

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, με ανακοίνωσή του, ζητεί από όσους παρακολούθησαν τα μαθήματα να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης. Το ερωτηματολόγιο αυτό βρίσκεται και συμπληρώνεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://axiologisi-kdvm.inedivim.gr/default.aspx?page=axiologisi.

Οδηγίες:

Επιλέξτε το κατάλληλο ερωτηματολόγιο μεταξύ των διαθέσιμων. Διαφορετικό είναι για όσους έχουν ολοκληρώσει κάποιο τμήμα (απόφοιτοι) και άλλο για όσους παρακολουθούν τώρα (εκπαιδευόμενοι). Η συμβολή σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού μέσα από την ανάλυση των συμπληρωμένων ερωτηματολογίων θα προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα οδηγήσουν στη βελτίωση και εξέλιξη της λειτουργίας του Κέντρου.

Υπεύθυνοι προγράμματος:

  • Δημήτρης Γκούβης, υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας.
  • Δέσποινα Σακέλλη, υπεύθυνη Οργάνωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet