Τα προβλήματα των Παιδ. Σταθμών Αγ. Παρασκευής συζήτησε ο Σύλλογος Γονέων
Κοινωνία

Τα προβλήματα των Παιδ. Σταθμών Αγ. Παρασκευής συζήτησε ο Σύλλογος Γονέων

Με συμμετοχή από όλους τους Σταθμούς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 στον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό της οδού Βορρά, η πρώτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας ΠαρασκευήςΗ συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, μέσα σε κλίμα προβληματισμού, ανησυχίας, αλλά και αισιοδοξίας, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς και ανταλλάχθηκαν γνώμες για θέσεις και προτάσεις.

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε το πρόβλημα που προέκυψε με τη λήξη των 5μηνων συμβάσεων και την αλλαγή του διδακτικού προσωπικού στη μέση της χρονιάς, πρακτική, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «βαθιά αντιπαιδαγωγική». Επίσης, συζητήθηκαν οι δυσκολίες που έχουν προκύψει στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς -που είναι ήδη βαριά χτυπημένοι- από την απαίτηση προπληρωμής των καλοκαιρινών τροφείων.

Οι γονείς αποφάσισαν να θέσουν αυτά τα ζητήματα, καθώς και άλλα που τους απασχόλησαν, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ), με στόχο την εξεύρεση λύσεων και εξομάλυνσης των δυσκολιών που προκύπτουν.

Επίσης, κρίθηκε αναγκαίο τέτοιες πρωτοβουλίες -συνελεύσεις, συγκεντρώσεις κ.λπ.- να πυκνώσουν προκειμένου οι γονείς να μη νιώθουν μόνοι τους με τα προβλήματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους γονείς που παρευρέθηκαν και ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Καλεί δε και τους υπόλοιπους γονείς να λάβουν μέρος πιο δραστήρια στη «ζωή» του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet