Αγία Παρασκευή η πόλη μας: Συνάντηση με τον Σύλλογο Πευκακίων
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή η πόλη μας: Συνάντηση με τον Σύλλογο Πευκακίων

Στο πλαίσιο δράσεων της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, αντιπροσωπεία της που αποτελείτο από τον επικεφαλής τέως δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, τον οργανωτικό γραμματέα Γιάννη Κομιώτη, τον συντονιστή της Επιτροπής Εργασίας Τεχνικών Έργων Κώστα Κουρούνη και τον εκπρόσωπο Τύπου και Ενημέρωσης Σπύρο Παπασπύρο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Πευκακίων «Αναγέννηση» Στέφανο Μπακογιάννη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 στα γραφεία του Συλλόγου.

Θέμα της ήταν τα προβλήματα της συνοικίας των Πευκακίων, για τα οποία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις, ενώ συμφωνήθηκε η συνέχιση των επαφών και της συνεργασίας, προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων.

Η παράταξη πρόκειται, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, να συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συλλόγους της πόλης με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων αλλά και συνεργασίας σε ζητήματα που τους αφορούν. Της συνάντησης με τον Σύλλογο Πευκακίων, είχε προηγηθεί συνάντηση με τους Συλλόγους «Άγιος Ιωάννης» και Κατοίκων Τσακού.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet