85 χρόνια Ελληνικός Οδηγισμός και το Τ.Τ. Αγίας Παρασκευής… το γιορτάζει
Κοινωνία

85 χρόνια Ελληνικός Οδηγισμός και το Τ.Τ. Αγίας Παρασκευής… το γιορτάζει

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής θα διοργανώσει μια μεγάλη δράση – γιορτή, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017. Ένα παιχνίδι πόλης! Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!

Παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.

Η δράση – γιορτή θα πραγματοποιηθεί από τις 12:30 έως τις 14:30 στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων. Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να συνομιλήσουν με την τοπική έφορο Ματίνα Λουμάκη καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 6932 438083.

Όπως τονίζουν τα μέλη του ΣΕΟ, με αφορμή τον εορτασμό των 85 ετών από την ίδρυσή του:

85 χρόνια δίνουμε Παλμό

…στην προσωπικότητα
…στην ομαδική ζωή
…στη φύση 
…στον τόπο
…στην πρωτοβουλία 
…στη σκέψη
…στην άποψη
…στην κίνηση
…στο διαφορετικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet