Μήνυμα Φ. Αλεξόπουλου για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή
Κοινωνία

Μήνυμα Φ. Αλεξόπουλου για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, ο τέως δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταλαναλωτή & Αγοράς, Φώτης Αλεξόπουλος, στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους καταναλωτές, καλώντας τους να “καταλάβουν, επιτέλους, τη δύναμή τους”.

Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Φ. Αλεξόπουλου:

Στις 15 Μαρτίου γιορτάζεται σε όλο τον πλανήτη η Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή, η γιορτή όλων των πολιτών με τον όρο καταναλωτών.

  • Οι Καταναλωτές συνεχίζουμε εν έτει 2016 να παλεύουμε για Δικαιοσύνη, Ανεξάρτητη Δημοσιογραφία, έντιμη Κυβέρνηση, Αδιάφθορους Δημόσιους Λειτουργούς.
  • Οι καταναλωτές επαιτούμε εν έτει 2016 την Εργασία, την Παιδεία, την Υγεία, την Κοινωνική Πολιτική.
  • Οι Καταναλωτές παλεύουμε εν έτει 2016 για πραγματικές μειώσεις τιμών και όχι πλασματικές προσφορές.

Στις 15 Μαρτίου του 1962 ο Τζον Κένεντι, σε μία μνημειώδη ομιλία του στο Κογκρέσο, είπε, μεταξύ άλλων: «Καταναλωτές είμαστε όλοι! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη οικονομική μονάδα, η οποία επηρεάζει, αλλά και επηρεάζεται σχεδόν από κάθε δημόσια ή ιδιωτική οικονομική απόφαση. Ο καταναλωτής είναι η μόνη σημαίνουσα οικονομική μονάδα”.

Έτσι, λοιπόν, για να σταματήσουμε να επαιτούμε τα αυτονόητα και για να έχει την πρέπουσα σημασία η Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή, θα πρέπει να καταλάβουν όλες οι κυβερνήσεις τη δύναμή μας. Όπως έλεγε και ο αείμνηστος ιδρυτής του ΙΝ.ΚΑ., Χαράλαμπος Κουρής, «αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις».

Για όλα τα παραπάνω καλώ τους πολίτες, με τον όρο καταναλωτές, σε συνεχή επαγρύπνηση. Να καταλάβουμε επιτέλους τη δύναμη μας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet