Η Αγ. Παρασκευή γιόρτασε την Κυριακή της Ορθοδοξίας
Κοινωνία

Η Αγ. Παρασκευή γιόρτασε την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 20 Μαρτίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου.

Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό του δημάρχου, Γιάννη Σταθόπουλου, συνεχίστηκε με την ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ομιλία του θεολόγου Νικόλαου Γιδόγιαννου με θέμα «Η εικόνα ως κλήση και ως πρόκληση», ανάγνωση κειμένων από τη φιλόλογο Χρύσα Θεοδωράκη και ακολούθησαν ψαλμοί – τραγούδια από τον κ. Χρήστο Χρήστου, πρωτοψάλτη Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής και Χορωδία.

Στην εκδήλωση, που συντόνισε η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Τερψ. Γκιόκα, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων o προϊστάμενος του Ναού Αγίας Παρασκευής, π. Διον. Κατερίνας, οι πρωτοπρεσβύτεροι πατέρες Στ. Γούλας, Στ. Τρικαλιώτης και Νικ. Σιάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου, Γερ. Βλάχος, οι πρ. δήμαρχοι Β. Ζορμπάς και Β. Γιαννακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Σπ. Παπαγεωργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρ. Κολώνια, Σωτ. Ησαΐας και Αθ. Παπασταθάκης, κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet