Συνάντηση δημάρχου Αγίας Παρασκευής με μέλη του ΙΝ.ΚΑ.
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αγίας Παρασκευής με μέλη του ΙΝ.ΚΑ.

Mε τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμο Βλάχο συναντήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΝ.ΚΑ. Αγίας Παρασκευής.

Η αντιπροσωπεία του Ινστιτούτου Καταναλωτών ενημέρωσε τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δ.Σ Αγίας Παρασκευής για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις νέες διατάξεις τροποποίησης του Νόμου 3869/2010 καθώς και για θέματα που αφορούν τους πολίτες με τον όρο καταναλωτές στην πόλη.

Μετά την τοποθέτηση όλων, το λόγο πήρε ο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και αφού ευχαρίστησε τα μέλη του νεοσύστατου ΙΝΚΑ Αγίας Παρασκευής για την επίσκεψη, τους ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα καθήκοντά τους και τόνισε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΙΝ.ΚΑ., ότι «ήδη ο Δήμος προχωρεί στη δημιουργία ενός ειδικού γραφείου ενημέρωσης και εξυπηρέτησης καταγγελιών των πολιτών σχετικά με τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά που θα είναι έτοιμο σε λίγες ημέρες». Δεσμεύτηκε, επίσης, σύμφωνα με το Ινστιτούτο, για την πραγματοποίηση δυο ειδικών ημερίδων ενημέρωσης των πολιτών σε συνεργασία με το ΙΝ.ΚΑ. που θα γίνουν τον μήνα Απρίλιο στην πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου με θέμα το ΕΣΠΑ (για στήριξη της Τοπικής Οικονομίας) και η δεύτερη ημερίδα θα αφορά στα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά (για ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΙΝ.ΚΑ., ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής δεσμεύτηκε, επίσης, στην πρόταση του μέλους του ΙΝΚΑ Φώτη Αλεξόπουλου, να στελεχώσει την Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού καταναλωτικών διαφορών ( Άρθρο 94 παρ. 2 Νόμος 3852/2010) στον Δήμο Αγίας Παρασκευής , η οποία θα έπρεπε ήδη να είχε στελεχωθεί από την προηγούμενη Διοίκηση όπως κατήγγειλε ο κ. Αλεξόπουλος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς ΙΝΚΑ τα μέλη Φώτης Αλεξόπουλος, πρ. δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, Χρήστος Μαντζάνας, πρ. αντιπρόεδρος ΕΝΕΒΑΠ, Μαρίνα Κόντζηλα, ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής, Διονυσία Φλάμπουρα, ειδικός συνεργάτης ΙΝΚΑ και Κατερίνα Σιδέρη, οικονομολόγος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet