Είδη ανάγκης για τους πρόσφυγες συγκέντρωσε ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού
Κοινωνία

Είδη ανάγκης για τους πρόσφυγες συγκέντρωσε ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, αλλά και τρόφιμα για πολίτες του Τσακού Αγίας Παρασκευής συγκέντρωσε ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού με τη συνεισφορά των μελών του, κατοίκων του Τσακού, αλλά και του Δήμου της Αγίας Παρασκευής γενικότερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί όσους έδειξαν την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας, συνεισφέροντας στις δράσεις του, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τα μέλη του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού, οι κάτοικοι του Τσακού, οι πολίτες αυτής της πόλης γενικότερα, για μια ακόμη φορά, στάθηκαν μπροστά από ένα πρόβλημα που αφορά χιλιάδες ξεριζωμένων ανθρώπων από τις εστίες τους, δίχως τη θέληση τους, τους πρόσφυγες.

Έμπρακτα έδειξαν την αλληλεγγύη τους, στην πρόσκληση του Συλλόγου για να συνεισφέρουν, παρότι οι περισσότεροι πλέον περνούν δύσκολα οικονομικά, σε είδη πρώτης ανάγκης, είδη προσωπικής υγιεινής και ότι άλλο αυτή τη στιγμή κρίθηκε αναγκαίο, από τους υπεύθυνους του καταυλισμού του Λαυρίου, όπου φιλοξενούνται 300 άνθρωποι και κυρίως παιδιά.

Δράση συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες από τον Σύλλογο Κατοίκων Τσακού
Δράση συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες από τον Σύλλογο Κατοίκων Τσακού

Με απόφαση του Δ.Σ., τα είδη που συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές των συμπολιτών και μετά και από τη δράση του Δ.Σ., το Σάββατο 2 Απριλίου, έξω από super market της περιοχής, τα παρέδωσαν ο πρόεδρος Βασίλης Σαββίδης και μέλη του Δ.Σ., στον καταυλισμό του Λαυρίου.

Πέρα όμως από την κάλυψη των έκτακτων αναγκών των προσφύγων, όπως αυτές έχουν προκύψει, το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να υποστηρίξει με τρόφιμα οικογένειες της περιοχής του Τσακού που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Ακόμη, όπως πολλές φορές μέχρι σήμερα, προσφέρθηκαν γάλατα και άλλα είδη διατροφής στη Στέγη Γερόντων, πράγμα που το θεωρούμε αναγκαίο και πολύ σημαντικό, να υποστηρίζουμε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ως κίνηση σεβασμού και αλληλεγγύης. Στη δράση αυτή, πρέπει να σημειώσουμε, ότι συμμετείχε και προσέφερε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Ο Άγιος Ιωάννης». Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή τους, τον πρόεδρο, κ. Βαβουγιό και  ολόκληρο  το Διοικητικό Συμβούλιο.

Τέλος, για μια ακόμη φορά, ευχαριστούμε, όλους τους συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύθηκαν και ενίσχυσαν τη δράση μας με την προσφορά τους.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                    Η γενική γραμματέας 

Bασίλης Σαββίδης                   Ιωάννα Κουτσουρά

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet