Να κλείνει τα βράδια το 3ο ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής ζητεί ο Φ. Αλεξόπουλος
Κοινωνία

Να κλείνει τα βράδια το 3ο ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής ζητεί ο Φ. Αλεξόπουλος

Να κλείνει μετά τις 9:00 μ.μ για λόγους ασφαλείας το 3ο Γενικό Λύκειο Αγίας Παρασκευής ζητεί από τον δήμαρχο, Γιάννη Σταθόπουλο, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Φώτης Αλεξόπουλος.

Στον χώρο του σχολείου συγκεντρώνονται εξωσχολικοί και δημιουργούνται προβλήματα, σύμφωνα με την ακόλουθη επιστολή του κ. Αλεξόπουλου προς τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής:

Προς Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής
Κο Ιωάννη Σταθόπουλο
Κοιν: Α) Αρχηγούς Δημοτικών Παρατάξεων & Δημοτικούς Συμβούλους
Β) Δημοτική Επιτροπή Παιδείας & Αντιδήμαρχο Παιδείας
Γ) Διευθυντή 3ου Λυκείου Αγίας Παρασκευής
Κ. Σχισμένο Κωνσταντίνο

Κε Δήμαρχε,

Ενημερώθηκα ότι κατόπιν εντολής σας το 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής παραμένει ανοικτό κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες προκειμένου να χρησιμοποιείται από γονείς ως χώρος ψυχαγωγίας των παιδιών.

Απόφαση ορθή την οποία στηρίζω όμως, κ. Δήμαρχε θα σας ζητούσα να αναθεωρήσετε την παραπάνω απόφασή σας και παρακαλώ όπως δείξετε την προσοχή σας σε μερικά από τα σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει και που σας αναφέρω παρακάτω.

Α) Τη Δευτέρα 18/4/2016 κατά τις απογευματινές ώρες νεαρός μαθητής 7 ετών «ανακάλυψε» σπασμένο μπουκάλι (από βότκα) και έκοψε ελαφρώς το δάκτυλο του (τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση σας).

Β) Εξωσχολικοί έκαναν πάρτι κατά τις βραδινές ώρες και αφού έψησαν σουβλάκια χρησιμοποιώντας ένα βαρέλι που βρίσκεται στον χώρο για τοποθέτηση απορριμμάτων, έριξαν τα κάρβουνα επάνω στο δάπεδο του χώρου μπάσκετ και έφυγαν.

Γ) Ενημερώθηκα ότι σε καθημερινή βάση, λίγο πριν ξεκινήσει το μάθημα καθηγητές και μαθητές καθαρίζουν τους εξωτερικούς χώρους του Σχολείου οι οποίοι είναι γεμάτοι σκουπίδια.

Κ. Δήμαρχε

Όπως καταλαβαίνετε ο χώρος του σχολείου θα πρέπει να προστατευτεί από εξωσχολικούς παράγοντες οι οποίοι ρυπαίνουν και κάνουν «άναρχη» κατάχρηση του ανοικτού χώρου.

Πιστεύω ότι θα πρέπει να δώσετε εντολή ώστε το 3ο Λύκειο να κλείνει μετά τις 9:00 μ.μ για λόγους ασφαλείας.

Προαιρετικά θα πρέπει να μελετήσετε και το γεγονός αν αυτά γίνονται και στα αλλά σχολεία της πόλης μας ώστε να κινηθείτε αναλόγως.

Θεωρώ ότι τα παραπάνω γεγονότα που σας αναφέρω θα σας πείσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Φώτης Ν. Αλεξόπουλος
Πρ. δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet