Μια εξαιρετική πασχαλινή χορωδιακή συναυλία στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία
Κοινωνία

Μια εξαιρετική πασχαλινή χορωδιακή συναυλία στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία

Μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, στον κατάμεστο Ναό του Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής μία εξαιρετική πασχαλινή θρησκευτική συναυλία με τίτλο «Προς… το Θείον Πάθος» που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ).

Στη συναυλία συμμετείχε η Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας, υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή, η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα, η Κατερίνα Καραμπάτσα στο εκκλησιαστικό όργανο και ο Θεόδωρος Γκούμας στην ανάγνωση κειμένων. Οι χορωδίες ερμήνευσαν έργα των: Πολυκράτη, Τριάντη, Κατακουζηνού, Παπαποστόλου, Χριστόφ, Λομάκιν, Ραμίρεζ, Γκουνό, Τσαϊκόφσκι και Βιβάλντι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πατήρ Σταύρος Γούλας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, ο πρ. δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κονταξής και Έφη Καψοκεφάλου, η πρ. αντιδήμαρχοι Μίνα Μουχτούρη και Καίτη Μοσχονά, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων κ.α.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet