92% επιτυχία στις Πανελλαδικές για τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

92% επιτυχία στις Πανελλαδικές για τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής

Σημαντική ήταν η επιτυχία των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Όπως ενημερώνει το σχολείο, οι μαθητές και οι μαθήτριες που προσήλθαν στις εξετάσεις εισήχθησαν στις σχολές των προτιμήσεών τους με ποσοστό επιτυχίας 92%.

Ο διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του σχολείου δίνουν τα συγχαρητήριά τους στους μαθητές με την ακόλουθη ανακοίνωσή τους:

Ο διευθυντής και ο Σύλλογος των Καθηγητών του 2ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής, συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που με επιμονή και δουλειά πέτυχαν τους στόχους τους στις πανελλαδικές εξετάσεις Μαΐου – Ιουνίου 2019. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που προσήλθαν στις εξετάσεις εισήχθησαν στις σχολές των προτιμήσεών τους με ποσοστό επιτυχίας 92%.

Οι απόφοιτοι του 2ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής θα φοιτήσουν στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ΑΣΠΑΙΤΕ, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Χαιρόμαστε που από το σχολείο μας έλαβαν τα απαραίτητα εφόδια και είχαν αυτή τη σημαντική επιτυχία ως ανταμοιβή των προσπαθειών τους! Σε όλους τους αποφοίτους μας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά τους.

Καλή σταδιοδρομία!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet