Εγκαινιάστηκε η ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας για τη γερμανική κατοχή
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε η ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας για τη γερμανική κατοχή

Εγκαινιάστηκε χθες, Δευτέρα 9 Μαΐου 2016, από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας του Τσακιριάν Μπερτς με ντοκουμέντα από τη γερμανική κατοχή.

Την έκθεση διοργανώνουν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), τιμώντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τη μέρα αντιφασιστικής νίκης των λαών με την άνευ όρων παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας στις συμμαχικές δυνάμεις (9 Μαΐου 1945).

Η έκθεση, η οποία φιλοξενείται στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1) στο «Πέτρινο» και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, είναι έκθεση τιμής και σεβασμού στη μνήμη όσων υπέστησαν τη βαναυσότητα της κατοχής και όσων αγωνίστηκαν για τον αέρα της λευτεριάς και τη μεγάλη νίκη των λαών.

Τα εγκαίνια προλόγισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ και ακολούθησαν χαιρετισμοί του πρ. δημάρχου Λεονάρδου Χατζηανδρέου, του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Γκιζιώτη και του Τσακιριάν Μπέρτς. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Γκόνης και Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη (πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ), Δημήτρης  Κονταξής, Στέλλα Ψύλλα, Έφη Καψοκεφάλου και Σωτήρης Ησαΐας, κ.ά.

Η έκθεση θα λειτουργεί τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

  • Καθημερινές: 15:00-20:30
  • Σάββατο: 10:00-13:30 & 17:00-20:30
  • Κυριακή: 10:00-13:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet