«Η Αυτοδιοίκηση να αποτρέψει την υποβάθμιση του ολοήμερου σχολείου»
Κοινωνία

«Η Αυτοδιοίκηση να αποτρέψει την υποβάθμιση του ολοήμερου σχολείου»

Με παρέμβασή του, ο πολιτευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ., δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Ησαΐας αναφέρεται στην «υποβάθμιση» του ολοήμερου σχολείου, την οποία επιχειρεί η κυβέρνηση και καλεί την Ένωση Γονέων της πόλης να κινητοποιηθεί προκειμένου να αποτραπεί η «καταστροφική αυτή επιλογή».

Παράλληλα, ζητεί από τη δημοτική Αρχή να απαλλαγεί από τον «εναγκαλισμό» της με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και να λειτουργήσει «προς όφελος του μέλλοντος των παιδιών, των γονέων και δημοτών της πόλης μας».

Ειδικότερα, ο κ. Σωτ. Ησαΐας αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Το προτεινόμενο πρόγραμμα της μνημονιακής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, από τον σημερινό  υπουργό Παιδείας, υποβαθμίζει το τιτάνιο έργο των ολοήμερων σχολείων.

Δυστυχώς, δημιουργεί προβλήματα καθημερινότητας στους γονείς και στερεί από τα παιδιά τη διεύρυνση γνώσεων και σύγχρονων δεξιοτήτων, οι οποίες στην εποχή που διανύουμε είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για το πλαίσιο του ανταγωνισμού της αγοράς εργασίας και της απόφασης του επαγγελματικού τους προσανατολισμού.

Πρωταρχικό μέλημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η αποτροπή της καταστροφικής εφαρμογής του συγκεκριμένου προγράμματος, του οποίου μοναδικός σκοπός είναι η κάλυψη 3.000 κενών θέσεων διδακτικού προσωπικού.

Καλώ την Ένωση Γονέων να επιδείξει τον ίδιο δυναμισμό και να κινητοποιηθεί στις επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπως ακριβώς έπραττε, ως όφειλε, και επί κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, για τα ζητήματα της Ελληνικής Παιδείας.

Είναι επιτακτική ανάγκη ο δήμαρχος να απεγκλωβιστεί από την πολιτική του στήριξη από τη μνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προς όφελος του μέλλοντος των παιδιών, των γονέων και δημοτών της πόλης μας.

Είναι χρέος και καθήκον όλων μας, η ενίσχυση του προγράμματος του ελληνικού ολοήμερου σχολείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet