Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής: Καλή επιτυχία παιδιά μας
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής: Καλή επιτυχία παιδιά μας

Καλεί επιτυχία στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά και σε εκείνους που συμμετέχουν στις εξετάσεις της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης εύχεται το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής.

Η Ένωση τονίζει προς τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους πως «ο αγώνας της ζωής δεν σταματά ποτέ και δεν καθορίζεται μόνο από μία μάχη», όπως αναφέρεται στο ακόλουθο μήνυμα:

Καλή επιτυχία ειδικά στους μαθητές της Γ΄ τάξης Λυκείου που δίνουν αυτές τις μέρες την προσωπική τους μάχη στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Μια μάχη για την οποία προετοιμάζονται όλη τη χρονιά αλλά και προηγούμενα χρόνια. Μια μάχη που θα τους δώσει το εισιτήριο για να ανέβουν ένα ακόμα σκαλοπάτι στην εκπαιδευτική τους πορεία και θα γεμίσει την τσάντα της γνώσης τους με τα απαραίτητα εφόδια για ένα καλύτερο αύριο.

Καλή επιτυχία και σε όλους τους μαθητές της Β/βάθμιας που δίνουν κι εκείνοι τον δικό τους αγώνα για να μπορέσουν να ανέβουν στο επόμενο σκαλοπάτι της εκπαιδευτικής τους πορείας.

Στους γονείς που τα παιδιά τους συμμετέχουν σε αυτές τις μάχες, ευχόμαστε δύναμη και γαλήνη ώστε να στηρίξουν τα παιδιά τους. Να θυμάστε πάντα ότι ένας πόλεμος δεν κρίνεται από μία μάχη, ότι κάθε παιδί είναι τόσο διαφορετικό όσο και μοναδικό. Και ο δικός μας στόχος είναι να είμαστε πάντα δίπλα τους, υποστηρίζοντας τον δικό τους αγώνα αλλά και τα όνειρά τους, όποια και να είναι αυτά, όσο και αν μας βρίσκουν ή όχι σύμφωνους. Αυτή η ζωή όπως και η κάθε τους μάχη είναι δική τους. Εμείς πρέπει απλά να είμαστε εκεί…

Παιδιά μας, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και να θυμάστε ότι ο αγώνας της ζωής δεν σταματά ποτέ και δεν καθορίζεται από μία μάχη μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet