Τη θέσπιση Μαθητικών Βραβείων «Σταύρου Κώτση» προτείνει ο Φ. Αλεξόπουλος
Κοινωνία

Τη θέσπιση Μαθητικών Βραβείων «Σταύρου Κώτση» προτείνει ο Φ. Αλεξόπουλος

Πρόταση για θέσπιση μαθητικών βραβείων «Δημάρχου Σταύρου Κώτση» κάνει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος στον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Σταθόπουλο.

Ο κ. Φ. Αλεξόπουλος προτείνει τη θέσπιση βραβείων, στη μνήμη του αείμνηστου δημάρχου Αγίας Παρασκευής Σταύρου Κώτση, για τους τρεις καλύτερους μαθητές της Γ΄ Λυκείου από σχολεία του Δήμου (μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων), καθώς και την ανάληψη από πλευράς του Δήμου των εξόδων τριών μαθητών ευπαθών ομάδων.

Ακολουθεί η επιστολή του πρ. δημοτικού συμβούλου στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής:

Προς Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής
Κο Ιωάννη Σταθόπουλο
Κοιν: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής
Κο Γεράσιμο Βλάχο

Με την παράκληση να κοινοποιηθεί στις Δημοτικές Παρατάξεις & Ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους

Θέμα: Βραβεία «Δήμαρχου Σταύρου Κώτση»

Κ. Δήμαρχε, 

Ενόψει της εκδήλωσης- μνήμης που οργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 29 Μαΐου για τα 15 χρόνια από τον θάνατο του πρώην δήμαρχου Αγίας Παρασκευής Σταύρου Κώτση, θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να καταθέσετε ενώπιον όλων των παρατάξεων του Δ.Σ., παλαιότερη πρότασή μου που αφορά τα μαθητικά βραβεία «Σταύρου Κώτση».

Να θυμίσω ότι η πρότασή μου ήταν στην κατεύθυνση ώστε να βραβεύονται μετά τα αποτελέσματα των πανελλήνιων εξετάσεων οι τρεις καλύτεροι μαθητές/ τριες του Δήμου Αγίας Παρασκευής με τα χρηματικά ποσά των 3.000, 1.500, και 800 ευρώ αντίστοιχα, καθώς και να αναλάμβανε εξ ολόκληρου τα έξοδα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής τριών μαθητών/τριων (χαμηλών οικογενειακών εισοδημάτων, τέκνα πολύτεκνης οικογένειας, ΑΜΕΑ, μέλος μονογονεϊκής οικογένειας, κ.λπ.) που θα συνέχιζαν τις σπουδές τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ – ΤΕΙ) ως ελάχιστο φόρο τιμής στον πρώην δήμαρχο Σταύρο Κώτση.

Πιστεύω ότι η παραπάνω πρότασή μου θα τύχει της πρέπουσας σημασίας και παραμένω στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Φώτης Ν. Αλεξόπουλος
Πρ. δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet