141 σακούλες τρόφιμα συγκεντρώθηκαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνία

141 σακούλες τρόφιμα συγκεντρώθηκαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

O Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών», στο πλαίσιο του έργου «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» με τίτλο «ΔΡΑΣΕ Αλληλέγγυα: Κοινωνικό Δίκτυο Τοπικής Συνεργασίας Δήμων Αγίας Παρασκευής και Παλλήνης», οργάνωσαν δράση συγκέντρωσης τροφίμων σε τοπικά σούπερ μάρκετ, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Η δράση ολοκληρώθηκε επιτυχώς συγκεντρώνοντας, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, 141 σακούλες γεμάτες με τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Το «παρών» έδωσαν και βοήθησαν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής και εντεταλμένος σύμβουλος για τις Κοινωνικές Δομές Γερ. Βλάχος, ο πρόεδρος Α. Κάτσαρης και ο γραμματέας της ΔΡΑΣ.Ε., Κ. Μικελέτης. Την προσπάθεια αυτή εκτός από τους εργαζόμενους της ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών στήριξαν και εθελοντές της «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών και του Δήμου Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Μάρκου και η κα Γοργονία Τσεσμελή.

Ο πρόεδρος της ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών Αυγουστίνος Κάτσαρης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γεράσιμος Βλάχος με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν τρόφιμα, καθώς και τους εθελοντές, γιατί, όπως σημειώνουν «κάθε πρωτοβουλία για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ατομική προσπάθεια και τη συλλογική δράση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet