Εντυπωσιακές καλοκαιρινές εκδηλώσεις των Παιδικών Σταθμών Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Εντυπωσιακές καλοκαιρινές εκδηλώσεις των Παιδικών Σταθμών Αγ. Παρασκευής

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής για τη λήξη της σχολικής χρονιάς χθες, Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στο κατάμεστο Γυμναστήριο Αιγαίου Πελάγους & Νότου με τη γιορτή  αποφοίτησης για τα προνήπια των Σταθμών Γ΄ (Πάρου & Δωδ/σου) , Ε΄ (Αφροδίτης) και Ζ΄ (Τρωάδος).

Τα παιδιά παρουσίασαν ένα υπέροχο θεατρικό παιχνίδι με θέμα την «Ελένη» του Ευριπίδη, προσαρμοσμένη κατάλληλα από τη θεατρολόγο των ΠΑΙΣΔΑΠ (Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής) Β. Μπάντιου και καταχειροκροτήθηκαν. Το τραγούδι του αποχαιρετισμού επιμελήθηκε η Κ. Αυδούση και τα σκηνικά οι εργαζόμενοι των ΠΑΙΣΑΔΠ.

Γονείς παρακολουθούν τη γιορτή των παιδιών
Γονείς παρακολουθούν τη γιορτή των παιδιών

Η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη και η διευθύντρια Αναστ. Γιαννάκη καλωσόρισαν μικρούς και μεγάλους στη γιορτή. Η πρόεδρος αναφερόμενη στο περιεχόμενο της γιορτής  είπε ότι το θεατρικό παιχνίδι έχει μεγάλη παιδαγωγική αξία, καθώς μέσα από αυτό τα παιδιά προσεγγίζουν και βιώνουν από πολύ μικρά τον πολιτισμό. Στη συνέχεια έκαναν χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, ο οποίος λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής εκδήλωσης του Δήμου προσήλθε αργότερα, η αντιδήμαρχος Ελισ. Πετσατώδη, οι πρ. δήμαρχοι Β. Ζορμπάς, Βασ. Γιαννακόπουλος, οι εκπρόσωποι των παρατάξεων Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Πετρά και Μια Γενιά Μπροστά Χ. Σούλης και οι πρ. πρόεδροι των ΠΑΙΣΔΑΠ Ε. Καψοκεφάλου και Στ. Φώλας.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Αίδίνη αντιπρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ, Χρ. Κολώνια, Δ. Κονταξής, Σ. Ησαΐας και Γ. Μυλωνάκης, τα μέλη του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ Ν. Σόβολος, Π. Πανταζής, Β. Κουτσογιάννη, Π. Σκόνδρα, Γ. Λαδά, Δ. Μπεθάνης, Γ. Αρβανιτάκης, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων κ.ά.

Αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στις 18:30, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τους Σταθμούς Α΄ (Βορρά), Β΄ (Λάδωνος) και Δ΄ (Αισώπου).

Οι αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις θα γίνουν στους Παιδικούς Σταθμούς ως εξής:

  • Πέμπτη 9/06/2016: Β΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός – Λάδωνος – ώρα 10:00.
  • Παρασκευή 10/06/2016: Γ΄ Βρεφικός Σταθμός – Πάρου & Δωδεκανήσου – ώρα 9:30 και Ε΄ Νηπιακός Σταθμός – Αφροδίτης – ώρα 10:30.
  • Δευτέρα 13/06/2016: Δ΄ Νηπιακός Σταθμός – Αισώπου – ώρα 9:45.
  • Τρίτη 14/06/2016: Δ΄ Βρεφικός Σταθμός – Αισώπου – ώρα 9:30 και Ζ΄ Νηπιακός Σταθμός – Τρωάδος – ώρα 10:30.
  • Πέμπτη 16/06/2016: Γ΄ Νηπιακός Σταθμός – Πάρου & Δωδεκανήσου – ώρα 10:00.
  • Παρασκευή 17/06/2016: Α΄ Νηπιακός Σταθμός – Βορρά – ώρα 9:45.
  • Παρασκευή 24/06/2016: Α΄ Βρεφικός Σταθμός – Βορρά – ώρα 10:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet