Drive through test Covid-19 στην Αγία Παρασκευή στις 11 Δεκεμβρίου
knkx.org
Κοινωνία

Drive through test Covid-19 στην Αγία Παρασκευή στις 11 Δεκεμβρίου

Μετά τη διενέργεια των 59 Covid Tests, από τον ΕΟΔΥ, σε υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας, του «Βοήθεια στο Σπίτι», του ΚΕΠ, αλλά και των υπαλλήλων της Οικονομικής Υπηρεσίας, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας τήρησε στο ακέραιο και την δεύτερη δέσμευσή του προς τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου «Στ. Κώτσης» (Σπάρτης 1), θα πραγματοποιηθεί δωρεάν Drive through test Covid-19 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, για τους δημότες της Αγίας Παρασκευής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβληθούν σε rapid test, με τους γιατρούς να παίρνουν δείγμα από την μύτη και θα ενημερώνονται, μέσω sms,για τα αποτελέσματά τους κατά την διάρκεια της ημέρας, επισημαίνει η διοίκηση.  

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υπογραμμίζει ότι για να μπορέσει κάποιος να πάρει μέρος στην διενέργεια της εξέτασης θα πρέπει:

  • Να είναι άνω των 10 ετών.
  • Να έχει μαζί του τον ΑΜΚΑ του και την Αστυνομική Ταυτότητά του.

Όπως τονίζει η διοίκηση, η προσέλευση στον χώρο της εξέτασης απαγορεύεται σε πεζούς και θα γίνεται μόνο μέσω:

  1. Αυτοκινήτου (θα μπορούν να βρίσκονται μέχρι τρεις επιβάτες).
  2. Μηχανής (μέχρι δύο επιβάτες).
  3. Ποδηλάτου ή με πατίνι.

Οι δημότες που θα θελήσουν να εξεταστούν θα μπορούν να το κάνουν στέλνοντας τον κωδικό «1», μέσω sms, στο πενταψήφιο 13033, προσθέτει η δημοτική αρχή.

Και, τέλος, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υπογραμμίζει τα εξής:

  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους, αλλιώς οι ενδιαφερόμενοι δεν θα γίνονται δεκτοί και δεν θα μπορούν να υποβληθούν στην εξέταση.
  • Το ωράριο της εξέτασης θα τηρηθεί αυστηρά, με τον ΕΟΔΥ να δεσμεύεται πως σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλη προσέλευση δημοτών, η εξέταση θα επαναληφθεί σε νέα ημερομηνία (σε άμεσο χρονικό διάστημα), έτσι ώστε να μπορέσουν να πάρουν μέρος όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet