«Open Studio Week» στα Εργαστήρια Τέχνης Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

«Open Studio Week» στα Εργαστήρια Τέχνης Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ξεκινάει μια σειρά δράσεων – εκδηλώσεων επιθυμώντας να κάνει γνωστές στο ευρύτερο κοινό τις δομές του.

Εγκαινιάζει την προσπάθειά του αυτή, με την «Open Studio Week» των Εργαστηρίων Τέχνης, που θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 7 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, από τις 9 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.

Τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου λειτουργούν στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη, Θεμιστοκλέους και Σπάρτης) και πλαισιώνονται, όπως ενημερώνει η διοίκηση, από εξαίρετους καλλιτέχνες ως καθηγητές.

«Open Studio Week»
στα Εργαστήρια Τέχνης Δήμου Αγίας Παρασκευής / αφίσα

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος, καλεί τους πολίτες να επισκεφθούν τον χώρο και να γνωρίσουν τους καθηγητές, να συζητήσουν μαζί τους και με τους σπουδαστές, να έλθουν σε επαφή με τον χώρο και τη δουλειά τους. «Γίνετε καλλιτέχνες μαζί τους!» σημειώνει.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 6016626 (Δευτέρα με Πέμπτη 9:00π.μ. – 9:00 μ.μ., Παρασκευή 12:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ. και Σάββατο 9:30 π.μ. – 3:30 μ.μ.). Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Τμήματα που λειτουργούν:

  • Ενηλίκων: Γλυπτική, Ζωγραφική, Γραμμικό Σχέδιο, Χαρακτική, Ψηφιδωτό, Κόσμημα, Υποκριτική, Ιστορία Τέχνης, Αρχιτεκτονική, Φωτογραφία, Ξυλογλυπτική, Σχέδιο – Ζωγραφική.
  • Παιδικό: Θεατρικό Παιχνίδι, Εργαστήρια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet