Κριτική στη δημοτική αρχή για τη διαχείριση μισθωμένου ακινήτου στον Τσακό ασκεί η παράταξη Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον Γιάννη Σταθόπουλο.
Σύμφωνα με την παράταξη, από την 1η Ιανουαρίου 2024, όταν ανέλαβε η σημερινή δημοτική αρχή, και λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του ίδιου έτους, έκλεισε οριστικά ο Παιδικός Σταθμός της οδού Αφροδίτης στον Τσακό.
Η Νίκη Πολιτών υποστηρίζει ότι έκτοτε ο Δήμος συνεχίζει να καταβάλλει μηνιαίο μίσθωμα ύψους 1.750 ευρώ για τη συγκεκριμένη μονοκατοικία, παρά το γεγονός ότι, όπως αναφέρει, το ακίνητο παραμένει σε εγκατάλειψη και δεν χρησιμοποιείται για κάποια δημοτική ανάγκη.
«Ο δήμαρχος Γ. Μυλωνάκης εκταμιεύει δηλαδή, κάθε μήνα 1.750 ευρώ για ένα ακίνητο χωρίς χρήση. Έτσι, μέχρι στιγμής ο Δήμος Αγιας Παρασκευής έχει σπαταλήσει 42.000 ευρώ και κανείς δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί», αναφέρει η παράταξη.

