Ξεχείλισαν οι κάδοι σκουπιδιών στην Αγία Παρασκευή – Διαμαρτύρονται οι έμποροι
Αγία Παρασκευή

Ξεχείλισαν οι κάδοι σκουπιδιών στην Αγία Παρασκευή – Διαμαρτύρονται οι έμποροι

Οι… παρενέργειες από τη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά και τον εργαζομένων στην καθαριότητα γίνονται εμφανείς στην πόλη. Οι εργαζόμενοι απέχουν από την υπερωριακή απασχόληση, διεκδικώντας μεταξύ άλλων τα δεδουλευμένα τους, αναμένοντας από τη διοίκηση έγγραφη απάντηση σε τρεις όρους που έχουν θέσει προκειμένου να ξαναβγούν κανονικά στους δρόμους και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στους υπερχειλισμένους κάδους απορριμμάτων.

Το σχόλιο του προέδρου της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) Μάκη Τάρλα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή 13 Μαρτίου είναι χαρακτηριστικό:

«Αυτή είναι η εικόνα της Αγίας Παρασκευής σήμερα Κυριακή πρωί σε κεντρικούς δρόμους, έξω από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Συζήτησα με τους επαγγελματίες και είναι αδύνατον για αυτονόητους λόγους να κρατήσουν τα απορρίμματα 2-3 μέρες μέσα στα μαγαζιά τους.

Πληρώνουμε δημοτικά τέλη και απαιτούμε να έχουμε αυτά που δικαιούμαστε. Να κάτσουν να συζητήσουν οι υπεύθυνοι με το τμήμα καθαριότητος και να βρουν μια λύση, να πληρωθούν οι υπάλληλοι τις παραπάνω ώρες που δουλεύουν και ό,τι άλλο δικαιούνται.

Ελπίζω να είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο που η αγορά της πόλης έχει αυτή τη ντροπιαστική εικόνα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet