Οι «Δεσμοί Αλληλεγγύης» πρόσφεραν τρόφιμα και γλυκά στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Οι «Δεσμοί Αλληλεγγύης» πρόσφεραν τρόφιμα και γλυκά στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής

Μια ξεχωριστή επίσκεψη είχαν το πρωί της Τετάρτης 8 Απριλίου τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Δεσμοί Αλληλεγγύης», Ντίνα Μανωλοπούλου και ο ταμίας, Σταύρος Παπαϊωάννου μετέβησαν στο Α.Τ. της πόλης και παρέδωσαν στους αστυνομικούς τρόφιμα και γλυκά, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης των πολύτιμων υπηρεσιών που προσφέρουν ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.

«Στον μαραθώνιο που κάνει σήμερα η Πολιτεία για να σώσει τους πολίτες, η συμμετοχή σας είναι καθοριστική» είπαν οι εκπρόσωποι του Οργανισμού στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, προσθέτοντας:

«Είστε οι άνθρωποι που εξ ορισμού είναι επιφορτισμένοι για την ασφάλειά μας. Αυτή τη στιγμή οι κοινωνικές συνθήκες σάς προσθέτουν άλλο ένα καθήκον. Να είστε στην εμπροσθοφυλακή αυτού του αντισυμβατικού πολέμου, μαζί με όλες τις άλλες δυνάμεις.

»Είστε οι άνθρωποι των δρόμων. Κάθε πρωί, σας συναντάμε παντού, δραστήριους, ακούραστους, ευγενείς αλλά προ πάντων αποτελεσματικούς. Με αυστηρότητα και πειθώ, και με προσωπικό κίνδυνο, περιφρουρείτε τούς κανόνες που υπόσχονται να διασφαλίσουν την υγεία και τη ζωή μας.

»Η συνεχής παρουσία σας δίνει το μήνυμά σας: “Είμαστε εδώ για σας. Είμαστε στον δρόμο για να αποτρέψουμε παραβατικές συμπεριφορές που θα βλάψουν όλους. Είμαστε εδώ για την ασφάλειά σας και για μια κοινωνία υγιή και δημιουργική την επόμενη μέρα”.

»Και εμείς, με τη σειρά μας, είμαστε σήμερα εδώ, δίπλα σας, ως εκπρόσωποι των “Δεσμών Αλληλεγγύης”, που ως στόχο έχουμε την παροχή τροφίμων στον ανήμπορο συνάνθρωπό μας. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη γι’ αυτό το δύσκολο έργο που παράγετε. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι το έργο σας σήμερα τυγχάνει καθολικής αποδοχής, και πόσο περήφανοι είμαστε για τη δράση σας αυτή. Είμαστε εδώ για να σας εκφράσουμε ένα από καρδιάς “ευχαριστώ”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet