Έχουν “κόψει” και την καλημέρα Σωτ. Ησαΐας και Βασ. Ζορμπάς
Πολιτική

Έχουν “κόψει” και την καλημέρα Σωτ. Ησαΐας και Βασ. Ζορμπάς

Τελικώς έχει ενδιαφέρον να δούμε πότε και με ποιου την πρωτοβουλία θα… εκδοθεί και το τυπικό διαζύγιο μεταξύ της παράταξης του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής (Αγία Παρασκευή η Πόλη μας), Βασίλη Ζορμπά και του (τυπικώς) δημοτικού συμβούλου της παράταξης Σωτήρη Ησαΐα. Κι αυτό καθώς οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι απλώς «ψυχρές», αλλά ανύπαρκτες και μάλλον δεν ανταλλάσσουν ούτε… καλημέρα.

Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο κ. Σωτ. Ησαΐας κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016.

Την… πάσα έδωσε ο πρόεδρος του Σώματος, Γεράσιμος Βλάχος, ο οποίος κατηγορώντας τον κ. Β. Ζορμπά ότι «ολισθαίνει διαρκώς στον κατήφορό του», κάνοντας «αντιπολίτευση με θέματα κοινωνικών δομών», προκάλεσε τους συμβούλους της παράταξής της μείζονος να διαφοροποιηθούν από την τακτική του επικεφαλής, ειδάλλως, όπως είπε, “η σιωπή τους θα σημαίνει ότι συμφωνούν μαζί του…”.

Ο κ. Σωτ. Ησαΐας δεν παρενέβη αμέσως, άφησε να κυλήσει η συνεδρίαση και όταν του δόθηκε ο λόγος «κάρφωσε» τόσο τον πρόεδρο του Σώματος, όσο και τον επικεφαλής της παράταξης της μείζονος.

«Μάλλον μας θεωρείτε αδαείς κ. πρόεδρε και νομίζετε ότι θα παίξουμε το παιχνίδι σας», σχολίασε ο σύμβουλος, για να προσθέσει: «Αυτό που κάνετε είναι ευτελισμός, ιδιαίτερα όταν γνωρίζετε ότι με τον κ. Β. Ζορμπά έχω “κόψει” κάθε κοινωνική συναναστροφή».

Και προχωρώντας ακόμη περισσότερο, ο κ. Σωτ. Ησαΐας κατέληξε: «Τους δημοτικούς συμβούλους δεν τους φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ούτε ο δήμαρχος, ούτε οι επικεφαλής των παρατάξεων, αλλά οι ίδιοι οι δημότες…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet