Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Έως πότε το προσωπικό γινάτι θα προσπαθεί να καθορίζει τις τύχες του άστεως;
Πολιτική

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Έως πότε το προσωπικό γινάτι θα προσπαθεί να καθορίζει τις τύχες του άστεως;

Με αφορμή ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, τέως δημάρχου της πόλης, Γιάννη Σταθόπουλου, σχετικά με την εκπόνηση προτάσεων για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2021, η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, κάνει λόγο για «απόδειξη του, ιδιαίτερης αντίληψης, τρόπου, με τον οποίο διοικούσε την πόλη, κατά την άτυχη πενταετία του και το πώς αντιλαμβάνεται την αντιπολίτευση».

Ειδικότερα, η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Διαβάσαμε μια ανάρτηση του τέως δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου, που αποδεικνύει για πολλοστή φορά την πολιτική του συμπεριφορά, τον ιδιαίτερης αντίληψης τρόπο που διοικούσε την πόλη κατά την άτυχη πενταετία του και το πώς αντιλαμβάνεται τον τρόπο αντιπολίτευσης. Αλλά και το μένος του κατά της πόλης και των κατοίκων της, που τον απέρριψαν ηχηρά, παρά το ότι έχει συμπληρωθεί ήδη ενάμισι έτος.

Γράφει ο κ. Σταθόπουλος:

«Όσον αφορά τις πονηριές των ύμνων του (εννοεί το Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά) για μια παράταξη,  θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα του “προσφερθεί” λύση στην ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού έτους 2021».

Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς είχε, με ανακοίνωσή του, εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλες τις παρατάξεις που υπέβαλαν προτάσεις για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα, μετά από πρόσκλησή του τον Σεπτέμβριο του 2020 (ήταν η πρώτη φορά που ζητήθηκε η άποψη της αντιπολίτευσης). Ευχαριστίες ακόμη και προς τον κ. Σταθόπουλο, ο οποίος έστειλε τις δικές του (αν και σαν μια απλή έκθεση ιδεών) με καθυστέρηση δύο μηνών. Να υπενθυμίσουμε ακόμη ότι το 80% των προτάσεων όλων των παρατάξεων περιλαμβάνονταν στο Σχέδιο που είχαμε ήδη συντάξει (αφού υπήρχαν στο προεκλογικό μας πρόγραμμα). Από τις υπόλοιπες, συμπληρώσαμε το μεγαλύτερο ποσοστό, αυτές που είναι εφικτό να ξεκινήσουν το 2021. Παρόλα αυτά η αντιπολίτευση, στην Οικονομική Επιτροπή, καταψήφισε το Σχέδιο, συνεπώς και αυτές τις ίδιες τις δικές τους προτάσεις, διαφωνώντας καταφανώς σε σειρά έργων που προβλέπεται να μπουν σε τροχιά υλοποίησης.

Με την ανάρτησή του, ο κ. Σταθόπουλος, εκβιάζει τις υπόλοιπες παρατάξεις να μην ψηφίσουν τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα, μόνο και μόνο για το προσωπικό πολιτικό του γινάτι επειδή οι δημότες αποφάσισαν ότι δεν τον ήθελαν άλλο για δήμαρχο. Αποδεικνύει λοιπόν ότι πριν ακόμη συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχει αποφασίσει να τον καταψηφίσει και εκβιάζει και τους υπόλοιπους της αντιπολίτευσης να  κάνουν το ίδιο, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται, όσο κι αν φανεί ότι χρησιμοποιούνται για τους προσωπικούς λόγους του κ. Σταθόπουλου. Εμείς, αποδείξαμε τη θέλησή μας για συναίνεση, ζητώντας έγκαιρα τις προτάσεις της αντιπολίτευσης συνολικά και συμπεριλαμβάνοντας σχεδόν όλες, όσες δεν υπήρχαν ήδη στο Σχέδιο. Αυτοί έχουν την θέληση να δείξουν συναίνεση, την οποία συνεχώς ζητούν; Ή θα αποδειχθεί ότι το κάνουν «για τα μάτια του κόσμου», επιθυμώντας στην πραγματικότητα να μην παραχθεί έργο στην πόλη;

ΥΓ: Όσον αφορά το λεξιλόγιο της υπόλοιπης ανάρτησης του τέως δημάρχου (που απαξιούμε να αναφέρουμε), όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ποιος είναι αυτός ο οποίος οξύνει το κλίμα και πυροδοτεί αντιπαραθέσεις. Κι όλα αυτά, για το γινάτι του…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet