Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Οι «εταίροι» Γ. Σταθόπουλος και Γ. Οικονόμου προσπαθούν να κωλυσιεργήσουν τη λειτουργία του Δήμου
Πολιτική

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Οι «εταίροι» Γ. Σταθόπουλος και Γ. Οικονόμου προσπαθούν να κωλυσιεργήσουν τη λειτουργία του Δήμου

Την απάντησή της στο γιατί δεν έγιναν δεκτές οι προτάσεις των δημοτικών παρατάξεων για το τεχνικό πρόγραμμα στη χθεσινή (20/1) συνεδρίαση του Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής δίνει η παράταξη του δημάρχου, Β. Ζορμπά.

Συγκεκριμένα, η παράταξη αναφέρει:

«Για ακόμη μια φορά οι ετερόκλητοι πολιτικοί “εταίροι”, οι κ.κ. Γ. Σταθόπουλος και Γ. Οικονόμου, προσπαθούν να κωλυσιεργήσουν τη λειτουργία του Δήμου.

Πριν αρκετό καιρό, σε συνάντηση του δημάρχου με τους δυο πιο πάνω επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης, για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος, κατατέθηκαν προτάσεις τόσο από τον κ. Σταθόπουλο όσο και από τον κ. Οικονόμου, οι οποίες έγιναν όλες δεκτές και συμπεριλήφθηκαν στο τεχνικό πρόγραμμα.

Παρά το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός, οι δυο πιο πάνω επικεφαλής, θεώρησαν καλό να καταθέσουν νέα πρόταση 24 ώρες πριν τη συζήτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία δεν πληρούσε καμιά από τις προϋποθέσεις που προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Τη μη σύννομη αυτή, κοινή, πρότασή τους, επέμεινε ο κ. Σταθόπουλος να τη συζητήσουμε, εκβιάζοντας να αποχωρήσουν αν δεν συζητηθεί.

Επίσης δεν απάντησαν ούτε θετικά ούτε αρνητικά στην αντιπρόταση της δημοτικής αρχής οι προτάσεις τους να υιοθετηθούν σε επόμενη τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος ώστε όλα να είναι σύννομα.

Δυστυχώς, οι δυο αυτοί “εταίροι”, με προφάσεις προσπαθούν να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι σε βάρος της πόλης και των κατοίκων της. Τους πληροφορούμε ότι δεν θα το καταφέρουν. Σύντομα, θα αποκαλύψουμε και άλλες περιπτώσεις που κάποιοι, κινούμενοι στο σκοτάδι, προσπαθούν
να βάλουν “τρικλοποδιές” στα έργα που έχουν δρομολογηθεί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet