Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο πολιτικός πολιτισμός στην πράξη
Πολιτική

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο πολιτικός πολιτισμός στην πράξη

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας παρέστη ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, γεγονός που εγείρε σχόλια στην πόλη.

Θέλοντας να απαντήσει στα σχόλια αυτά η δημοτική παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, τονίζει ότι στην εκδήλωση ήταν καλεσμένοι οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων και κάνει λόγο για «πολιτικό πολιτισμό στην πράξη».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ο πολιτικός πολιτισμός στην πράξη

Με αφορμή διάφορα σχόλια που κυκλοφόρησαν και αφορούν στην παρουσία του δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου στην κοπή της βασιλόπιτας της παράταξής μας, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η παράταξή μας έχει την πεποίθηση ότι η πολιτική ζωή και οι δράσεις των παρατάξεων πρέπει να διέπονται από αυτό που ονομάζουμε «πολιτικό πολιτισμό». Οι πολιτικοί, κάθε επιπέδου, μπορεί να έχουν διαφορετικές απόψεις, αντιπαλότητες ίσως, αλλά όχι έχθρες.

Για τον λόγο αυτό, καλέσαμε στην εκδήλωσή μας (που κατά βάση είναι κοινωνική) τόσο τον δήμαρχο της πόλης κ. Γιάννη Σταθόπουλο και τους πρώην δημάρχους κ.κ. Σιδέρη και Γιαννακόπουλο όσο και τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων και ομάδων (τον κ. Κρητικίδη, τον κ. Γκιζιώτη, τον κ. Μουστόγιαννη, τον κ. Μυλωνάκη, τον κ. Ανδρίτσο), αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους δημάρχους. Κάτι, που το κάναμε και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στην πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκαν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρ. δήμαρχος κ. Αντώνης Σιδέρης, καθώς και ο πρ. δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, οι οποίοι μάλιστα απηύθηναν και χαιρετισμό. Επιθυμούμε να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια για την τιμητική παρουσία τους.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι, πριν δύο μήνες, καταθέσαμε πρόταση για τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής που θα θέσει κάποιους κανόνες «πολιτικού πολιτισμού» για την προεκλογική περίοδο. Δυστυχώς, μόνο ο δήμαρχος την αποδέχτηκε προφορικά (αν και ακόμη δεν έχει λάβει την σχετική πρωτοβουλία) καθώς και ο κ. Ανδρέας Γκιζιώτης. Αναμένουμε από τον δήμαρχο να προχωρήσει το ταχύτερο στην ενέργεια αυτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet