Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά: 74.400 ευρώ για χριστουγεννιάτικο στολισμό η διοίκηση Ζορμπά
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά: 74.400 ευρώ για χριστουγεννιάτικο στολισμό η διοίκηση Ζορμπά

Διαγωνισμό με θέμα «Προμήθεια και αντικατάσταση χριστουγεννιάτικου φωτεινού διάκοσμου, τοποθέτηση, αποξήλωση και φύλαξη εξοπλισμού» έχει προκηρύξει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Η συνολική εκτιμώμενη αξία είναι, σύμφωνα με την περίληψη της διακήρυξης του διαγωνισμού, 74.400 ευρώ και η παράταξη Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη, φέρει τις αντιρρήσεις της και καλεί τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, «να σταματήσει να προκαλεί τους πολίτες και να συμμορφωθεί στα δεδομένα της εποχής».

Ακολουθεί σχετική ανάρτηση της παράταξης στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

74.400 ευρώ για χριστουγεννιάτικο στολισμό η διοίκηση Ζορμπά

Με την υπ αριθμόν 6Ψ36Ω6Υ-3ΕΩ ανάρτηση στη Διαύγεια, η διοίκηση Ζορμπά σκορπάει τα χρήματα τον πολιτών ειδικά αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Μάλλον έτσι αντιλαμβάνεται τη νέα εποχή που εξήγγειλε αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου.

Τον καλούμε να σταματήσει να προκαλεί τους πολίτες και να συμμορφωθεί στα δεδομένα της εποχής.

Ξεκαθαρίζουμε ότι βεβαίως είμαστε υπέρ ενός σύγχρονου στολισμού στην πόλη μας, καθώς και άλλων ενεργειών που θα δώσει χαρά στον κόσμο αυτές τις Άγιες Μέρες, αλλά με σεβασμό στους πολίτες.

Εμείς θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή του Δημοτικού Συμβουλίου υπερψηφίζοντας τα καλά και κάνοντας κριτική στα άσχημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet