Αγία Παρασκευή-Σύγχρονη Πόλη: Σχέδιο «Μάρσαλ» το πλάνο του Β. Ζορμπά για το Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων
Πολιτική

Αγία Παρασκευή-Σύγχρονη Πόλη: Σχέδιο «Μάρσαλ» το πλάνο του Β. Ζορμπά για το Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή-Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος, μέσω ανακοινωσής του αναφέρεται στο σχέδιο του δημάρχου, Β. Ζορμπά, για το Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων και τονίζει ότι πρόκειται για ένα σχέδιο «Μάρσαλ».

Eιδικότερα ο κ. Αλεξόπουλος εξηγεί:

«Και ενώ οι δημότες του Δήμου Αγίας Παρασκευής περιμένουν από τη δημοτική αρχή Ζορμπά να προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή έργων, που θα καλυτερεύσουν την ποιότητα της ζωής τους, μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης με την κατασκευή του οδικού δικτύου και την κατασκευή νέων συγχρόνων πεζοδρομίων. Και Ενώ οι Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης και οι πολίτες αναμένουν την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων και προπονητήριου προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις αθλητικές τους ανάγκες, έρχεται ο δήμαρχος, Β. Ζορμπάς, και καταθέτει ενώπιον της πόλης και των δημοτών, πριν δύο μέρες, με τη βοήθεια ενός προτζέκτορα και 15 διαφανειών, ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο (Μάρσαλ) που οι “επικοινωνιολόγοι σύμβουλοι” του, το ονόμασαν “Master Plan”.

»Το συγκεκριμένο σχέδιο “Μάρσαλ” παρουσιάστηκε στην αίθουσα του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής, με τίτλο “Tι θα έκανα εάν ήμουν δήμαρχος” (η συμμετοχή των δημοτών ήταν ελάχιστη). Στην παράταξη Αγία Παρασκευή-Σύγχρονη Πόλη γνωρίζοντας χρόνια τώρα ότι ο κ. Ζορμπάς δεν διαθέτει πολιτική αντίληψη του χώρου και του αντικειμένου που λέγεται περιφερειακή και αυτοδιοικητική ανάπτυξη, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την προεκλογική ομιλία του δήμαρχου στο 1ο ΕΠΑ.Λ., σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι το συγκεκριμένο υλικό θα κυκλοφορήσει ως έντυπο προεκλογικού φυλλάδιου της παράταξης του δήμαρχου, κατά τις δημοτικές εκλογές του 2023».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet