Αλλάζουμε: Έργα στα… χαρτιά ή έργα που φαίνονται στην καθημερινότητα των πολιτών;
Πολιτική

Αλλάζουμε: Έργα στα… χαρτιά ή έργα που φαίνονται στην καθημερινότητα των πολιτών;

Για «έργα στα χαρτιά» και όχι «έργα που φαίνονται στην καθημερινότητα των πολιτών» κάνει λόγο η παράταξη Αλλάζουμε, χαρακτηρίζοντας την Αγία Παρασκευή «φτωχό συγγενή» σε σύγκριση με τους γειτονικούς Δήμους.

Η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μυλωνάκη, καταγγέλλει τη δημοτική αρχή του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου για έλλειψη σχεδιασμού και διεκδικήσεων, καθώς και για εγκατάλειψη της πόλης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Έργα στα… χαρτιά ή έργα που φαίνονται στην καθημερινότητα των πολιτών;
«Φτωχός συγγενής» η Αγία Παρασκευή σε σύγκριση με γειτονικούς Δήμους

Με απογοήτευση και ανησυχία οι δημότες της Αγίας Παρασκευής διαπιστώνουν τις τελευταίες ημέρες την απουσία του Δήμου μας από τις ανακοινώσεις της Περιφέρειας Αττικής για χρηματοδοτήσεις, αλλά και εγκαίνια έργων, σε όλους σχεδόν τους Δήμους του Λεκανοπεδίου (στάδιο Φιλοθέης – Ψυχικού, λυόμενο στέγαστρο στα γήπεδα μπάσκετ Παπάγου – Χολαργού στην περιοχή Λόφου Τσακού, έργα οδικής ασφάλειας σε 16 Δήμους κ.λπ.).   

Είναι προφανές ότι χωρίς «τυμπανοκρουσίες» και «βομβαρδισμό» αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι περισσότεροι Δήμοι, έχουν σχέδιο και πρόγραμμα και φροντίζουν για μικρά και μεγάλα έργα, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών τους, αξιοποιώντας κάθε δυνατό διαθέσιμο πόρο.  

Η σύγκριση με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τη διοίκηση του Γιάννη Σταθόπουλου μόνο μελαγχολία προκαλεί. Κανένας σχεδιασμός. Κανένα πρόγραμμα. Καμία διεκδίκηση. Μόνο μελέτες στο… πόδι για μεγαλεπήβολα έργα, που κανείς δεν ξέρει αν, πότε και πώς θα υλοποιηθούν και παρεμβάσεις – «μπαλώματα» σε κτήρια, δρόμους και άλλες υποδομές είναι ό,τι έχει να επιδείξει η παρούσα διοίκηση στα 4,5 χρόνια της θητείας της. Μιας θητείας που κατέστησε την Αγία Παρασκευή «φτωχό συγγενή» ανάμεσα στους Δήμους του Βορείου Τομέα. Ο κύριος Σταθόπουλος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ούτε τη φιλικά προσκείμενη σε αυτόν κυβέρνηση ούτε τη φιλική προς αυτόν διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Η ανάγκη να Αλλάξουμε την εικόνα εγκατάλειψης της πόλης μας είναι επείγουσα και επιτακτική. Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό, γνώση, εμπειρία, ρεαλιστικές προτάσεις, απόφαση να διεκδικήσουμε όσα η Αγία Παρασκευή δικαιούται και, κυρίως, με τη συμμετοχή όλων, οφείλουμε να βγάλουμε τον Δήμο μας από το σημερινό τέλμα και να τον θέσουμε εκ νέου στην πρωτοπορία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο δημοτικός συνδυασμός Αλλάζουμε και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης δεν θέλουμε τα έργα  – μακέτες, ούτε τα έργα αναρτήσεις στα social media του κ. Σταθόπουλου.

Αλλαγή σημαίνει έργα πραγματικά, που βελτιώνουν τις υποδομές της Αγίας Παρασκευής και βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet