Αλλάζουμε: Ευχαριστούμε τους εθελοντές για την καθοριστική προσφορά τους
Πολιτική

Αλλάζουμε: Ευχαριστούμε τους εθελοντές για την καθοριστική προσφορά τους

Τους εθελοντές που στηρίζουν τις δράσεις και το έργο της ευχαριστεί η παράταξη Αλλάζουμε.

«Οι εθελοντές μας, με τη συνέπεια και την εργατικότητά τους, έχουν επιτρέψει να ολοκληρώσουμε δράσεις πρωτοποριακές, να ακούσουμε εκατοντάδες συμπολίτες μας, να επικοινωνήσουμε με χιλιάδες κατοίκους της πόλης μας» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Αλλάζουμε: Ευχαριστούμε τους εθελοντές για την καθοριστική προσφορά τους
Δεκάδες μέλη και φίλοι του Αλλάζουμε, έναν χρόνο τώρα, στηρίζουν κάθε μας δράση

Από τον Μάρτιο του 2018, όταν ανακοινώθηκε η δημιουργία της Ομάδας Ενεργών Πολιτών Αλλάζουμε, επιλέξαμε να στηρίξουμε την προσπάθειά μας στην ενεργό συμμετοχή των μελών μας, αλλά και δημοτών που μοιράζονται μαζί μας την επιθυμία για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Από τότε μέχρι σήμερα, η βοήθειά τους είναι καθοριστική σε όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις μας. Από το λογότυπο της παράταξης μας, (του οποίου ο δημιουργός είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος), έως το στήσιμο και τον εξοπλισμό του γραφείου μας και από τις δράσεις αμφίδρομης επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας, έως τη διανομή του εντύπου με τους σπόρους καλέντουλας. 

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για την εθελοντική προσφορά τους, για τη βοήθεια που μας δίνουν στην υλοποίηση των δράσεών μας, για τον χρόνο που διαθέτουν προκειμένου να συμμετέχουν σε κάθε μας προσπάθεια.

Αλλάζουμε, σημαίνει δουλεύουμε εθελοντικά, για να φτάσει το μήνυμα μας σε κάθε δημότη της Αγίας Παρασκευής.

«Ευχαριστώ θερμά τις φίλες και φίλους που εθελοντικά στηρίζουν έναν χρόνο τώρα την προσπάθειά μας» δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης Αλλάζουμε και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης και πρόσθεσε:

«Οι εθελοντές μας, με τη συνέπεια και την εργατικότητά τους, έχουν επιτρέψει να ολοκληρώσουμε δράσεις πρωτοποριακές, να ακούσουμε εκατοντάδες συμπολίτες μας, να επικοινωνήσουμε με χιλιάδες κατοίκους της πόλης μας. Ο όλο και μεγαλύτερος αριθμός εθελοντών, μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερες δράσεις, ώστε οι θέσεις και το μήνυμά μας να φτάσουν παντού και να φέρουν την αλλαγή στην Αγία Παρασκευή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet