Αλλάζουμε: Προκλητική η ανάρτηση του αντιδημάρχου Νεολαίας Ν. Ζόμπολα για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου
Πολιτική

Αλλάζουμε: Προκλητική η ανάρτηση του αντιδημάρχου Νεολαίας Ν. Ζόμπολα για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου

Για «προκλητική» ανάρτηση του αντιδημάρχου Νεολαίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Νίκο Ζόμπολα, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την επέτειο του Πολυτεχνείου κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Μυλωνάκη. Ζητεί μάλιστα από τον δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Ζορμπά, «είτε να επαναφέρει στην τάξη τον δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχό του, είτε να προχωρήσει άμεσα στην αποπομπή-αντικατάστασή του».

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της:

Το διαβάζαμε και δεν το πιστεύαμε! Ο αντιδήμαρχος Νεολαίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook την Παρασκευή 6/11, αναφέρει: «Δεν γιορτάσαμε φέτος δύο εθνικές επετείους που μας ενώνουν και συζητάμε αν θα κάνουν διαδήλωση όλοι οι αριστεροί την 17 Νοέμβρη, σοβαρολογούμε τώρα; Να μας μείνει και κάτι θετικό από τον ρημαδό ιό».

Να ενημερώσουμε τον αντιδήμαρχο ότι την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου δεν την τιμούν μόνο οι αριστεροί, αλλά όλοι οι Δημοκράτες Έλληνες. Το γεγονός ότι ο ίδιος δεν συμπεριλαμβάνει τον εαυτό του ανάμεσα αυτούς (γι’ αυτό και αισθάνεται την ανάγκη να διαχωρίσει τη συγκεκριμένη επέτειο από εκείνες που μας ενώνουν) είναι δικαίωμά του. Δεν είναι δικαίωμά του όμως να ξεχνά ότι ο ρόλος ενός αιρετού και μάλιστα αντιδημάρχου Νεολαίας, είναι να ενώνει τους πολίτες και όχι να δημιουργεί… στρατόπεδα «καλών» και «κακών».

Αλλά ο κ. Ζόμπολας δεν είναι η πρώτη φορά που «χτυπά». Υπάρχουν πολλές αντίστοιχες αναρτήσεις του, ακραία κομματικές και διχαστικές, που πραγματικά μας εκπλήσσουν από έναν νέο άνθρωπο. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι προσωπικό. Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, οφείλει είτε να επαναφέρει στην τάξη τον δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχό του, είτε να προχωρήσει άμεσα στην αποπομπή-αντικατάστασή του.

Η 17η Νοεμβρίου είναι επίσημη επέτειος, την οποία όλοι οι Δημοκράτες Έλληνες οφείλουν να θυμούνται και να τιμούν. Είναι πράγματι πρόκληση ένας αντιδήμαρχος να ασεβεί απέναντί της.

Ως δημοτική παράταξη, οι «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» δεν θα ανεχθούμε να λοιδωρούν κάποιοι τον αγώνα και τη θυσία της νεολαίας μας απέναντι στη χούντα των συνταγματαρχών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet