Αλλάζουμε: «Πυροτεχνήματα» της διοίκησης Ζορμπά μετά την πλήρη αναδίπλωσή της στο θέμα των εργαζομένων στους παιδικούς Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Αλλάζουμε: «Πυροτεχνήματα» της διοίκησης Ζορμπά μετά την πλήρη αναδίπλωσή της στο θέμα των εργαζομένων στους παιδικούς Αγ. Παρασκευής

«H διοίκηση του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά δείχνει ότι έχει μπει σε μια αδιέξοδη πορεία, από την οποία μόνο να χάσει έχει η Αγία Παρασκευή και οι κάτοικοί της» σημειώνει η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε με αφορμή τη δήλωση του πρώτου για τις εξελίξεις στο θέμα των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου (ΠΑΙΣΔΑΠ).

«Αφού αναγκάστηκε να τα… μαζέψει και τελικά να πάρει πίσω την απόλυση των 24 εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής, χάρη στην πιεστική, υπεύθυνη και ουσιαστική αντίδραση που πρόβαλαν οι λοιπές δημοτικές παρατάξεις» υποστηρίζουν οι Αλλάζουμε, «τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα, επιτιθέμενος στις λοιπές δημοτικές παρατάξεις, τις οποίες και κατηγορεί για κραυγές λαϊκισμού και «απουσία προτάσεων».

«Μα κ. δήμαρχε, η τελευταία απόφαση του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ για τη μη λύση των συμβάσεων και των 48 εργαζομένων προέκυψε από πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, την οποία υιοθετήσατε μέχρι κεραίας…» αντιτάσσει η δημοτική παράταξη, ενώ έπειτα από τη θετική εξέλιξη του θέματος ο επικεφαλής της παράταξης της, Γιάννης Μυλωνάκης, σχολιάζει:

«Είμαστε ικανοποιημένοι που με συντονισμένες προσπάθειες πετύχαμε την παραμονή και των 48 εργαζόμενών στους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης. Η αιφνιδιαστική εισήγηση του κ. Ζορμπά για λύση των συμβάσεων δεν μας έδωσε την ευκαιρία για συζήτηση και εξεύρεση λύσης. Ήταν πλέον μονόδρομος η συνεννόηση με τις υπόλοιπες παρατάξεις, ώστε να μπλοκάρουμε αυτή την παράλογη εισήγηση του κ. Ζορμπά σε μια περίοδο που η παραμονή των εργαζομένων είναι αναγκαία όσο ποτέ.

»Επικοινώνησα από την πρώτη στιγμή με τους επικεφαλής των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών και την πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων προκειμένου να έχουμε μια κοινή θέση, η οποία θα εξασφαλίσει την παραμονή και των 48 εργαζομένων στην εργασία τους. Η ώριμη και ουσιαστική στάση που επέδειξαν οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης κατάφεραν να πετύχουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τα να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους 48 εργαζόμενοι του Δήμου μας.

»Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας Κώστα Κρητικίδη και Άννα Γάκη (εκπρόσωπο της παράταξης στο Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ), καθώς και το μέλος μας Τάνια Νικολούλια, που βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων εκπροσωπώντας την παράταξη μας».

Και η ανακοίνωση της παράταξης καταλήγει:

«Η δημοτική παράταξη ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ με τον ίδιο τρόπο σκοπεύει να πορευθεί μέχρι το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας. Ασκώντας υπεύθυνη αντιπολίτευση, καταθέτοντας ρεαλιστικές προτάσεις και επαναφέροντας τη διοίκηση του κ. Ζορμπά στον… ίσιο δρόμο, όποτε αυτή “λοξοδρομεί”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet