Αλ. Μουστόγιαννης: Η πολιτική καριέρα του Β. Ζορμπά φτάνει στο τέλος της, να το κάνει με αξιοπρέπεια
Πολιτική

Αλ. Μουστόγιαννης: Η πολιτική καριέρα του Β. Ζορμπά φτάνει στο τέλος της, να το κάνει με αξιοπρέπεια

Στην ανακοίνωση και στις δηλώσεις του δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, περί «ακροδεξιών» απαντά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Συγκεκριμένα, ο Αλ. Μουστόγιαννης αναφέρει:

«Για ακόμη μια φορά χθες ζήσαμε το θέατρο του παραλόγου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με πρωταγωνιστή τον μόνιμο στον ρόλο αυτό δήμαρχο, Β. Ζορμπά.

Ενώ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης καταθέσαμε εναλλακτική πρόταση για τα δημοτικά τέλη και με πολιτική επιλογή αποχωρήσαμε διότι η δημοτική αρχή άλλα έλεγε το πρωί και άλλα το απόγευμα, με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα ότι ο δήμαρχος εκτόξευσε ύβρεις εντός Δημοτικού Συμβουλίου και συνέχισε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικά οι χαρακτηρισμοί περί ακροδεξιάς που εξαπέλυσε προσβάλλει ολόκληρη την Αγία Παρασκευή. Τον καλώ να εντοπίσει εντός της παρατάξεως του αυτά τα στοιχεία, τα οποία βρίσκονται σε αυτήν, και να τα απομακρύνει.

Τέλος, καταλαβαίνω ότι η πολιτική καριέρα του κ. Ζορμπά φτάνει στο τέλος και το έχει συνειδητοποιήσει και ο ίδιος, όποτε προτείνω ό,τι κάνει να το κάνει με αξιοπρέπεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet