Αλ. Μουστόγιαννης: Προτεραιότητά μας η καθημερινότητα του πολίτη
Πολιτική

Αλ. Μουστόγιαννης: Προτεραιότητά μας η καθημερινότητα του πολίτη

Κάλεσμα για ενότητα στους υπόλοιπους τρεις υποψηφίους δημάρχους της κεντροδεξιάς στον Δήμο Αγίας Παρασκευής απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Πρόβλημά μας είναι η παρούσα δημοτική αρχή και θέλουμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα της πόλης μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής και υποψήφιος δήμαρχος.

Ο κ. Μουστόγιαννης απέδωσε τον κατακερματισμό των «γαλάζιων» δυνάμεων στην απλή αναλογική, η οποία, όπως είπε, δημιουργεί «ένα μπάχαλο» και «ορατές συναλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ο ίδιος χαρακτήρισε θετικό το έργο των πρώην δημάρχων Βασίλη Ζορμπά και Βασίλη Γιαννακόπουλου, ενώ καταφέρθηκε ενάντια στον νυν δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, για τον οποίο δήλωσε ότι ενώ είχε προετοιμαστεί αρκετά χρόνια στην αντιπολίτευση και θα έπρεπε να έχει μια ξεκάθαρη θέση για την πόλη, εντούτοις αποδείχτηκε ότι δεν είχε ικανούς συνεργάτες.

Τέλος, ο κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης ξεκαθάρισε ότι βασική προτεραιότητα της δικής του παράταξης είναι η καθημερινότητα του πολίτη, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η στήριξη της νεολαίας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μουστόγιαννη στις «Δημοτικές Διαπλοκές», εκπομπή που πραγματοποιείται καθημερινά 11:00-13:00 στον «Επικοινωνία 94FM» με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα:

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet