Αλ. Μουστόγιαννης: «Φίμωσαν» την πρότασή μας για την πλατεία Άη Γιάννη στο Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής
Πολιτική

Αλ. Μουστόγιαννης: «Φίμωσαν» την πρότασή μας για την πλατεία Άη Γιάννη στο Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής

Για «φίμωση» της παράταξή του, Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά κάνει λόγο ο επικεφαλής της, δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, με αφορμή τη χθεσινή (12/5) συζήτηση για την κατάσταση στην πλατεία Άη Γιάννη. Μάλιστα, επιρρίπτει ευθύνες στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Έφη Καψοκεφάλου και τον δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά, για τη μη κατάθεση σε ψηφοφορία της πρότασης της παράταξής του σχετικά με τις λύσεις που πρέπει να δοθούν για την «αποφόρτιση» της πλατείας.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Μουστόγιαννης αναφέρει:

Εδώ και μέρες ο δήμαρχος της πόλης είχε προαναγγείλει το θέμα για την πλατεία του Αγίου Ιωάννη ως ένα φλέγον ζήτημα και ότι θα δώσει λύσει με τις προτάσεις. Φτάσαμε χθες, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που διήρκησε 6 ώρες, και δεν ακούσαμε καμία ουσιαστική πρόταση από τη δημοτική αρχή, καθώς και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Αντιθέτως, είμασταν η μοναδική παράταξη που καταθέσαμε πρόταση συγκεκριμένη, με στόχο να μπει σε ψηφοφορία. Αυτό δεν έγινε με ευθύνη της προέδρου του Δ.Σ. και του δημάρχου, με αποτέλεσμα να φιμωθεί η πρότασή μας.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι, όμως, είναι ότι τους ενεργούς δημότες, τους καθημερινούς ανθρώπους, δεν μπορείς να τους φιμώσεις. Θα συνεχίσουμε, μαζί με τους κατοίκους του Αγίου Ιωάννη, να παλεύουμε με προτάσεις που θα κάνουν καλύτερη τη συνοικία αυτή.

Θα τα καταφέρουμε γιατί η μοναδική μας δύναμη είναι οι πολίτες, με τους οποίους έχουμε όραμα να συνδιοικήσουμε όταν έρθουμε στην ηγεσία της πόλης.

Συνέχουμε στην πρώτη γραμμή σταθερά δίπλα στον πολίτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet