Ανασυγκρότηση θεσμικών οργάνων της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας
Πολιτική

Ανασυγκρότηση θεσμικών οργάνων της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας

Τακτική συνεδρίαση της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, επικεφαλής της οποίας είναι ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής.

Κατά τη συνεδρίαση, πραγματοποιήθηκε η διαδικασία για την εκλογή του οργανωτικού γραμματέα της παράταξης. Η διαδικασία διεξήχθη με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό της παράταξης, λόγω λήξης της θητείας του προηγούμενου γραμματέα Γιάννη Κομιώτη. Νέος οργανωτικός γραμματέας εκλέχτηκε ο Σπύρος Παπασπύρος, έως τότε υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της παράταξης.

Ο κ. Σπύρος Παπασπύρος γεννήθηκε και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή, είναι συνταγματάρχης εν αποστρατεία, έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ).

Στη συνέχεια, η παράταξη προχώρησε και σε ανασυγκρότηση των Επιτροπών Εργασίας της, τα μέλη των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν από την παράταξη. Επίσης, αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στον Δήμο, έγινε ενημέρωση και ανταλλάχθηκαν απόψεις.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet