Ανασύνταξη δυνάμεων & νέο ξεκίνημα για τη Συμμαχία Ευθύνης
Πολιτική

Ανασύνταξη δυνάμεων & νέο ξεκίνημα για τη Συμμαχία Ευθύνης

Ανανέωση στελεχών, ανασύνταξη δυνάμεων, αναδιοργάνωση στο πρόγραμμα δράσης και νέο ξεκίνημα για την δημοτική παράταξη Συμμαχία Ευθύνης με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Γιαννακόπουλο, η οποία, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της «μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει…».

Ο απολογισμός του έργου της δημοτικής Αρχής -στη μέση της θητείας της- και η εκλογή Συντονιστικής Γραμματείας, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση των μελών της δημοτικής παράταξης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ασκήθηκε έντονη κριτική στη δημοτική Αρχή, η οποία χαρακτηρίστηκε από την παράταξη «αλαζονική, αναποτελεσματική, κατώτερη των περιστάσεων».

Όπως σημειώνει η παράταξη, «ομόφωνα διαπιστώθηκε, ότι η δημοτική Αρχή δεν έχει προσφέρει κανένα ουσιαστικό έργο στην πόλη, ούτε καν έχει οραματιστεί και σχεδιάσει κάποιο, όπως αυτά, που επί δημαρχίας Βασίλη Γιαννακόπουλου είχαν ξεκινήσει, πραγματοποιηθεί ή ολοκληρώθηκαν, όπως η Αγίου Ιωάννου, η ολοκλήρωση του μεγάλου αγωγού ομβρίων υδάτων στην Πατριάρχου Γρηγορίου και Ελευθερίου Βενιζέλου, η δημοπράτηση των πεζοδρομίων των οδών Κυκλάδων, Σολωμού με την εξασφάλιση 2.500.000 ευρώ, η αλλαγή της φυσιογνωμίας στο Κοντόπευκο με το μεγάλο έργο της ανάπλασης των 8 χιλιομέτρων που μελετήθηκε, διεκδικήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια, επί των ημερών της θητείας του Βασίλη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του».

Ακόμα, όπως τονίστηκε στη Γενική Συνέλευση, «η σημερινή δημοτική Αρχή δεν στάθηκε ικανή μέχρι σήμερα να συσπειρώσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε τρόπο ώστε να διεκδικήσει δυναμικά από την κυβέρνηση Τσίπρα ή από την Περιφέρεια χρηματοδοτήσεις έργων κοινής ωφέλειας για τους συμπολίτες μας».

Στη συνέχεια της διαδικασίας, ορίστηκαν τα πρόσωπα που θα εκπροσωπούν εφεξής τη δημοτική παράταξη Συμμαχία Ευθύνης στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας.

Στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου θα συμμετέχουν:

  • ΠΑΙΣΔΑΠ: Γιάννης Αρβανιτάκης, Αναστάσιος Μίχας.
  • ΠΑΟΔΑΠ: Κώστας Κρητικίδης, Γιάννης Γουργούλης, Βάσω Μπουρογιάννη, Βάσια Αβδελά.
  • Δημοτική Βιβλιοθήκη: Ιωάννα Κουτσουρά, Βάνα Τσούτσουρα, Γωγώ Δήμου, Άντα Κεραμιδά.
  • Σχολική και Κοινωνική Επιτροπή: Άννα Γάκη, Πολέτα Πολίτη, Γιώργος Ρηγόπουλος, Αγγελική Σκοτιδά, Παναγιώτης Κωσταντάκης.

Τη Συντονιστική Γραμματεία θα απαρτίζουν οι:

Νίκος Σαραντεας, Γιώργος Παπαβασιλείου, Δημήτρης Γκότσης, Μάχη Δαρμή και Γιάννης Μπάνος.

Τα μέλη της Συντονιστικής, μαζί με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Βασίλη Γιαννακόπουλο, θα συγκληθούν, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, εντός των προσεχών ημερών για να καθορίσουν την περαιτέρω πορεία και να προγραμματίσουν τις μελλοντικές εκδηλώσεις της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet