Ανδρέας Γκιζιώτης: Λέμε ναι σε κατάργηση μνημονίων & ρήξη με την Ε.Ε.
Πολιτική

Ανδρέας Γκιζιώτης: Λέμε ναι σε κατάργηση μνημονίων & ρήξη με την Ε.Ε.

Να μην επιλέξουν το μνημόνιο στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, αλλά και να έρθει η χώρα σε ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση προτρέπει τους πολίτες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής, Ανδρέας Γκιζιώτης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Δεν διαλέγουμε μνημόνιο

Λέμε ΟΧΙ στις προτάσεις για συμφωνία τόσο των τριών θεσμών της τρόικα, όσο και της ελληνικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. που συγκλίνουν στη νέα σφαγή του λαού.

Ο λαός με τη δράση και την επιλογή του να απαντήσει στην κοροϊδία του κάλπικου ερωτήματος που θέτει η κυβέρνηση και να απορρίψει τόσο την πρόταση των Ε.Ε. – ΔΝΤ – ΕΚΤ, όσο και την πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και οι δύο προτάσεις περιέχουν βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, που θα έρθουν να προστεθούν στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων της Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ. Και οι δύο υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και τα καπιταλιστικά κέρδη. Όχι μόνο δεν καταργήθηκαν τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί νόμοι που διέλυσαν την ζωή της λαϊκής οικογένειας, αλλά νέα αντιλαϊκά μέτρα έρχονται να προστεθούν.

Καλούμε όλους και όλες να αποβάλλουν τη μοιρολατρία, το δεν γίνεται τίποτα, το λιγότερο κακό, που πάντα εξελίσσεται, σε μεγαλύτερο κακό.

Λέμε NAI σε κατάργηση των μνημονίων και όλων των αντιλαϊκών εφαρμοστικών νόμων, στη ρήξη με την Ε.Ε., το κεφάλαιο και την εξουσία τους, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, τη μονομερή διαγραφή του χρέους με τον λαό κυρίαρχο.

Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Ανδρέας Γκιζιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet