Απολογισμός πεπραγμένων
Πολιτική

Απολογισμός πεπραγμένων

Πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου, η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, με θέμα: «Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με το άρθρο 217 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.)»

Το πολιτικό μήνημα του απολογισμού, όπως αυτό διατυπώθηκε στη σύνοψη της παρουσίασης από την δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, ήταν το εξής:

«Συνοψίζοντας, επιτρέψτε μου να επισημάνω αυτό που είμαι βέβαιος ότι όλοι όσοι ζείτε στην Αγία Παρασκευή γνωρίζετε.

»Παρά τις πολλαπλές εξωτερικές αντικειμενικές δυσκολίες, αρχικό μας μέλημα ήταν να αποκαταστήσουμε τα κακώς κείμενα στην πόλη μας. Με συνεπή και σκληρή δουλειά, το καταφέραμε σε μεγάλο ποσοστό και συνεχίζουμε.

»Έχουμε εδώ και καιρό ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο. Με αποτελεσματικό σχεδιασμό και πρόγραμμα, απορρίπτοντας συνειδητά πρακτικές του παρελθόντος, τοποθετούμε την πόλη μας στην οδό του εκσυγχρονισμού και την φέρνουμε μέρα με τη μέρα δυναμικά όλο και πιο κοντά στο μέλλον της.

»Χτίζουμε την εικόνα και τις δομές της πόλης που οραματιζόμαστε.Της πόλης που αρμόζει στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής. Στους πολίτες του Αύριο!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet