Β. Γιαννακόπουλος: Η παράταξη με ανανεωμένο πρόσωπο στις επόμενες εκλογές
Πολιτική

Β. Γιαννακόπουλος: Η παράταξη με ανανεωμένο πρόσωπο στις επόμενες εκλογές

Η Συμμαχία Ευθύνης θα κατέβει με ανανεωμένο πρόσωπο στις επόμενες εκλογές, όπως επεσήμανε ο επικεφαλής της, πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Γιαννακόπουλος, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018, σε γνωστό καφέ της πόλης, με πάνω από 400 φίλους και Αγιοπαρασκευιώτες να συμμετέχουν σε αυτήν.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμολογιώτατος π. Σταύρος Τρικαλιώτης, από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Πευκακίων.

Ο κ. Γιαννακοπουλος, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο «για την αθρόα συμμετοχή του»,  αναφέρθηκε στην απαξίωση από την Πολιτεία του θεσμού της Αυτοδιοίκησης. «Αυτό έχει ως αποτέλεσμα», όπως τόνισε, «να απομακρύνει τον ενεργό, τον άξιο, τον μορφωμένο, τον ικανό συμπολίτη μας από τα κοινά των δήμων. Αυτή η έλλειψη ικανών στελεχών παρατηρείται και στην παράταξη που τα τελευταία χρόνια διοικεί τον Δήμο μας».

Ο πρώην δήμαρχος μίλησε, επίσης, για την επιτακτική ανάγκη συσπείρωσης και ανανέωσης σε επίπεδο στελεχών των δημοτικών παρατάξεων. Για τον λόγο αυτό πρότεινε «τα στελέχη της παράταξης να συσπειρωθούν γύρω από ένα κοινό όραμα και σκοπό, να διευρυνθούν ως παράταξη και συνάμα να συνεργασθούν και με άλλες παρατάξεις, για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη μας».

Και ο κ. Γιαννακόπουλος κατέληξε στον χαιρετισμό του:

«Μαζί, λοιπόν, από εδώ και πέρα, δίνοντας έτσι το στίγμα της συνεργασίας για το καλό της πόλης μας. Η παράταξή μας, ως η παράταξη του μεσαίου χώρου, που αντιπροσωπεύει τη λογική και τη συνετή κι εποικοδομητική αντιπολίτευση, θα κατέλθει με ανανεωμένο πρόσωπο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό  θα αποφασισθεί από τα μέλη και τους φίλους μας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, δήμαρχοι και πρώην δήμαρχοι και συγκεκριμένα οι Γιάννης Σταθόπουλος (δήμαρχος Αγίας Παρασκευής), Παύλος Καμάρας (πρόεδρος Ένωσης Δημάρχων), Βασίλη Ζορμπάς (πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής), Γιώργος Κουράσης (πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου), Κώστας Πατακός (πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου), Χαρ. Σκούρτης (πρώην δήμαρχος Χολαργού), Λάμπρος Κασαγιάννης (πρώην δήμαρχος Γλυκών Νερών), Γεώργιος Μπαρούτσας (πρώην δήμαρχος Τρικολονών), Ευστάθιος Κούλης (πρώην δήμαρχος Λαγκαδιών).

Επίσης, παρέστησαν οι πρώην υπουργοί Ι. Μανιάτης, Ι. Ραγκούσης και Μ. Καρχιμάκης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Κώστας Μανιάτης, οι Θεόδωρος Τσίκας και η Μαρία Δημητρακοπούλου από την Κεντρική Επιτροπή, καθώς και πρώην και νυν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Αγίας Παρασκευής, όπως οι Κώστας Κρητικίδης, Μαρία Κοντοπούλου, Μαρία Ρεμπούτσικα, Στέλλα Ψύλλα, Καίτη Μοσχονά, Πολέτα Πολίτη, Γιάννης Γουργουλής, Άννα Γάκη, Δίκαιος Λεβάκος, Ιωάννα Κούτσουρα, Χρήστος Ματζανάς, Νίκος Φαλκώνης.

Τέλος, συμμετείχαν οι πρόεδροι και τα μέλη τοπικών συλλόγων, όπως οι Γιώργος Οικονόμου (ΚΑΠ), Γιώργος Καράμπελας (ΓΣΑΠ), Παναγιώτης Πανουτσακόπουλος (Τσακού) και το μέλος Βασίλης Σαββίδης, Μάκης Κρασσανάκης (Κρητών) και το μέλος Ιωάννης Νικολουδάκης, Παναγιώτης Βαβούγιος (Αγ. Ιωάννης) και τα μέλη Ξενοφών ΑναγνωστόπουλοςΤάσος Πικούνηα και Δήμος, Στέφανος Μπακογιάννης (Πευκακίων), Ιωάννης Αρβανιτάκης (Αγ. Αναεργύρων), Βασίλης Τσαγκάρης (ΕΝΕΒΑΠ), Ηλέκτρα Πανάγου και Δημακόπουλος (Βόλεϊ), Σοφία Κούγια (Κοντόπευκο) και Δημήτρης Γκότσης, μέλος συντονιστικής τοπικής οργάνωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet