Β. Ζορμπάς: Έχετε περίσσια θράσους κ. Παπαμιχαήλ
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: Έχετε περίσσια θράσους κ. Παπαμιχαήλ

‘Οτι έχει «περίσσια θράσους» λέει στον πρόεδρο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), Σωτήρη Παπαμιχαήλ,ο τέως δήμαρχο, Βασίλης Ζορμπάς.

Απαντώντας σε ανακοίνωση του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ σχετικά με προσφυγή του τ. δημάρχου κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για ανάκληση της άδειας του καταστήματος «Da Vinci», ο κ. Β. Ζορμπάς τονίζει ότι η προσφυγή κατατέθηκε γιατί, κατά την άποψή του, «η απόφαση λήφθηκε από αναρμόδιο όργανο, παρά τον νόμο».

Όσον αφορά δε σε σχόλιο του κ. Σ. Παπαμιχαήλ ότι η προσφυγή του κ. Β. Ζορμπά «θα πέσει στο κενό, μαζί με τον ίδιο, όπως και όλες οι άλλες (ΕΡΤ, ΕΜΠ, Δημοτικός Κινηματογράφος κ.λπ.)», ο τ. δήμαρχος απαντά ότι σε κάποιες από τις περιπτώσεις αυτές οι αποφάσεις και ενέργειες της δημοτικής Αρχής κρίθηκαν «παράνομες», όπως σημειώνει στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Τρικυμία εν κρανίω

Θεωρώ χρέος μου να απαντήσω στον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρη Παπαμιχαήλ, μετά από μια ανακοίνωση που εξέδωσε και αφορά στο πρόσωπό μου, όχι γιατί αυτά που αναφέρει είναι σοβαρά, δεν θα μπορούσαν άλλωστε. Αλλά για να του υπενθυμίσω ορισμένα πράγματα.

Στην ανακοίνωσή του ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ αναφέρεται στην προσφυγή που κατέθεσα κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας του Da Vinci. H προσφυγή κατατέθηκε γιατί, κατά την άποψή μου, η απόφαση λήφθηκε από αναρμόδιο Όργανο, παρά τον νόμο, κάτι που υποστηρίξαμε και κατά τη συζήτηση του θέματος. Το εάν η προσφυγή θα γίνει δεκτή ή όχι δεν το γνωρίζω, θα αποφασίσει ο ελεγκτής νομιμότητας. Ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ όμως προεξοφλεί ότι αυτή θα καταπέσει και μάλιστα «όπως οι άλλες» (ΕΡΤ, ΕΜΠ, Δημοτικός Κινηματογράφος, όπως αναφέρει). Ή δεν θυμάται ή κάτι άλλο του συμβαίνει, το οποίο καλά θα κάνει να το ψάξει.

Θα του υπενθυμίσω λοιπόν ότι:

  • Την απόφαση της δημοτικής Αρχής να επιχορηγήσει την ΕΡΤ, πληρώνοντας 55.000 ευρώ περίπου για μια εξέδρα, την έχει «μπλοκάρει» το Ελεγκτικό Συνέδριο.
  • Η απόφασή της δημοτικής Αρχής να αναθέσει απευθείας δήθεν μελέτη, σε συγκεκριμένη ομάδα του ΕΜΠ, δεν εκτελέσθηκε ποτέ, αφού κρίθηκε παράνομη.
  • Όλες οι κατασκευές για τον Δημοτικό Κινηματογράφο που πραγματοποίησε η δημοτική Αρχή στη δασική έκταση του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρώην Στρατόπεδο «Σπυρούδη»), κρίθηκαν αυθαίρετες, παράνομες και κατεδαφιστέες από την Πολεοδομία.
  • Και, τέλος, να του υπενθυμίσω ότι ακυρώθηκαν ως παράνομες 13 αποφάσεις του ΠΑΟΔΑΠ.

Ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ, που διαγράφηκε παμψηφεί από την προηγούμενη παράταξή του (και όλοι γνωρίζουν τους λόγους), ο άνθρωπος που διέλυσε τις πολιτιστικές και αθλητικές δομές του Δήμου, που ανέθεσε επ΄ αμοιβή εργασίες του ΠΑΟΔΑΠ στον εαυτό του, έχει περίσσια θράσους. Έχουμε κάνει γνωστό στη δημοτική Αρχή και στα στελέχη της, που επιμένουν να παρανομούν διαρκώς, ότι η ανοχή μας έχει τελειώσει. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα.

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet