Β. Ζορμπάς: Ανεκτική με τους «παρεκτρεπόμενους» του Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής η πρόεδρος του Σώματος
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: Ανεκτική με τους «παρεκτρεπόμενους» του Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής η πρόεδρος του Σώματος

Από τη μία στηρίζει την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, την ίδια στιγμή όμως εμμέσως επιπλήττει την κ. Έφη Καψοκεφάλου που -λόγω «ευγένειας»- δεν εφαρμόζει τον κανονισμό, αφαιρώντας τον λόγο και αποβάλλοντας από τις συνεδριάσεις όσους επιχειρούν να «μπαχαλοποιήσουν» τις συζητήσεις.

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει ο ίδιος με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου επίσης στρέφεται κατά του τέως δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών, Γιάννη Σταθόπουλο και του επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή, Γιώργο Οικονόμου, λίγες μόνο ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση που έβγαλε για τους δύο δημοτικούς συμβούλους.

Ειδικότερα, ο κ. Ζορμπάς στην ανάρτησή του αναφέρει:

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο κάποιοι από την αντιπολίτευση προσπάθησαν να «μπαχαλοποιήσουν» τη συνεδριαση και συγκεκριμένα ο τέως δήμαρχος, συνεπικουρούμενος από τον ανεξέλεγκτα κατήγορό μου Οικονόμου. Οι προσπάθειες της προέδρου του Δ.Σ., Έφης Καψοκεφάλου να τους επαναφέρει στην τάξη έπεφταν συνεχώς στο κενό. Η πρόεδρος του Δ.Σ. με ευγένεια συνέχισε επί 20 λεπτά, αλλά δυστυχώς οι κύριοι δεν μπόρεσαν να συμπεριφερθουν πολιτισμένα και τελικώς για προσχηματικους λόγους αποχώρησαν από το Δ.Σ.

Θέλω να δηλώσω προς πάσα κατεύθυνση ότι η πρόεδρος του Δ.Σ. έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου, καθώς θεωρώ ότι χειρίζεται τη διαδικασία των συνεδριάσεων ως ορίζει ο κανονισμός. Επίσης η πρόεδρος του Δ.Σ. κυρία Καψοκεφαλου ανήκει ως δημοτική σύμβουλος στην παράταξή μας, αλλά είναι πρόεδρος όλου του Δ.Σ. και είναι θεσμός και οφείλουμε όλοι μαζί να στηρίζουμε τους θεσμούς.

Τέλος εάν κάποιοι παρεκτρέπονται την ώρα της συνεδρίασης του Δ.Σ., η πρόεδρος δύναται να τους αφαιρέσει τον λόγο και να τους αποβάλλει της συνεδρίασης, κλείνοντάς τους το μικρόφωνο! Το ότι δεν εφαρμόζει τον κανονισμό στους παρεκτρεπόμενους, θεωρώ ότι είναι πολύ ευγενής!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet