Video

Β. Ζορμπάς: Ας αφήσουν τις «φανφάρες» κι ας κάνουν έργο – VIDEO

Δριμεία επίθεση κατά της διοίκησης του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου εξαπέλυσε ο τέως δήμαρχος της πόλης Βασίλης Ζορμπάς, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ο κ. Β. Ζορμπάς προχώρησε σε συνοπτική αναφορά των έργων της διοίκησής του, αναφέρθηκε στα αίτια της εκλογικής ήττας της παράταξής του, άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή για τους πρώτους μήνες της διοίκησής της και παρουσίασε τις καταστατικές αρχές και τον κανονισμό λειτουργίας του συνδυασμού του, Αγία Παρασκευή η Πόλη μας.

 Σε ό,τι αφορά τη διοίκηση του νυν δημάρχου, ο κ. Β. Ζορμπάς την κατηγόρησε ότι «δυναμιτίζει» τα έργα της δικής του διοίκησης, αναφέροντας ως παραδείγματα τη Γέφυρα Γελαδάκη και την Ανάπλαση Κοντοπεύκου.

Επίσης, τόνισε ότι η νέα διοίκηση ενδιαφέρεται μόνο για «επικοινωνιακές φιέστες», και «φανφάρες» που «κοστίζουν πολλά χρήματα στον Δήμο», ενώ ταυτόχρονα περιορίζεται να διαφημίζει ως έργο της «απλές διαχειριστικές εργασίες».

Χάρτης ακινήτων Δήμου Αγίας Παρασκευής

Παράλληλα, ο τέως δήμαρχος εγκάλεσε τη νέα δημοτική αρχή ότι έχει αφήσει ανεκμετάλλευτα τα πολλά και σημαντικά ακίνητα του Δήμου Αγίας Παρασκευής και παρουσίασε σχετικό χάρτη που έχει σχεδιάσει η παράταξή του, με την πλήρη χαρτογράφηση των συγκεκριμένων ακινήτων.

Απαντήσεις σε δημοσιογράφους

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Β. Ζορμπάς, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε:

  • Στο τι μεσολάβησε μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών σε ό,τι αφορά τη στάση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.
  • Στη δυνατότητα του Δήμου να προχωρήσει μόνος του στην κατάρτιση των απαραίτητων μελετών για τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων από το ΕΣΠΑ.
  • Στις κατηγορίες για διώξεις υπαλλήλων του Δήμου από τη νέα δημοτική αρχή.
  • Στην πολυσυζητημένη υπόθεση με την απευθείας ανάθεση του Γιαβάσειου.
  • Στον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
  • Στην αναγκαιότητα δημιουργίας νέου δημαρχείου.

Διαβάστε τα βασικά σημεία της εισήγησης του κ. Β. Ζορμπά, καθώς και το καταστατικό αρχών και τον κανονισμό λειτουργίας του συνδυασμού της μείζονος μειοψηφίας.

Εισήγηση Β. Ζορμπά

Καταστατικό συνδυασμού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet