Β. Ζορμπάς: “Για κάποιους ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: “Για κάποιους ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”

Ολομέτωπη επίθεση κατά του υιού του τέως δημάρχου Αγίας Παρασκευής ασκεί ο νυν δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και επικεφαλής του συνδυασμού ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Ο δήμαρχος κατηγορεί τον κ. Γιάννη Σιδέρη (κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής) για νεποτισμό και οικογενειοκρατία, καθώς και για τις “οβιδιακές μεταμορφώσεις του από συντηρητικός σε ριζοσπάστη”. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Εύλογα διερωτάται κανείς, αν κάποιος ή κάποιοι πιστεύουν ότι, στη μικρή κοινωνία της Αγίας Παρασκευής που ζούμε, μπορεί ή μπορούν να κάνουν το μαύρο-άσπρο, μέσα από φρασεολογίες ή κείμενα πολιτικού καιροσκοπισμού και πολιτικού φαρισαϊσμού. Μια παρόμοια απόπειρα κάποιοι θα την έλεγαν θράσος. Πολιτικό ή όχι δεν έχει σημασία. Κάποιοι άλλοι θα την χαρακτήριζαν ως έλλειψη αυτογνωσίας και κάποιοι τρίτοι ως σημεία των καιρών, όταν οι προσωπικές επιλογές κάποιων αλλάζουν με βάση τα προσωπικά και επιχειρηματικά τους συμφέροντα, που πάντα ήταν και θα είναι χθες, σήμερα, αύριο πάνω απ΄όλα και πάνω απ΄ όλους.

Όταν οι καταστάσεις αλλάζουν και για να μην αδικήσουν εαυτούς κάποιοι προσπαθούν ανεπιτυχώς βέβαια, να αλλάξουν και αυτοί, εμφανιζόμενοι ως δήθεν προοδευτικοί!!! Όταν βέβαια, οι καταστάσεις τους ευνοούσαν τις υπερασπίζονταν με φανατισμό. Άσχετα αν οι άλλοι τους ονόμαζαν και τους χαρακτήριζαν ως συντηρητικούς. Ήταν τότε τιμή τους και δόξα τους!!!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά

Στο προεκλογικό φυλλάδιο που κυκλοφόρησε ο κ. Γιάννης Σιδέρης, γιος του τέως δημάρχου κ. Αντώνη Σιδέρη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Γ. Σταθόπουλου, υποψηφίου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοπροσδιορίζεται ως ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ και ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ. Ναι, ναι, έγινε και αυτό! Στο φυλλάδιό του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «έχει διατελέσει πρόεδρος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Πληροφορικής στο υπουργείο Ανάπτυξης, σύμβουλος για την αξιολόγηση ευρωπαϊκών έργων στο υπουργείο Ναυτιλίας και μέλος του Δ.Σ. της Κτηματικής Εταιρείας Δημοσίου – ΚΕΔ». Και μπράβο του! Όταν ένας νέος άνθρωπος, 28 ετών, καταλαμβάνει θέσεις κλειδιά του πολιτικού συστήματος, αυτό σημαίνει ότι αποδέχεται τους κανόνες του παιχνιδιού και υπηρετεί το πολιτικό σύστημα εκ των έσω!!!

Βέβαια, παρέλειψε να καταγράψει ποια εποχή είχε όλες αυτές τις δοτές κρατικές θέσεις. Ποια περίοδο; Ποια χρονολογία; Αλλά, όταν τα πράγματα αλλάζουν με οβιδιακές προσωπικές μεταμορφώσεις, τι σημασία έχουν όλα αυτά; Για αυτόν βέβαια. Για τους πολίτες όμως τα πάντα έχουν σημασία. Αδιαφάνεια στη διαφάνεια της προσωπικής διαδρομής μας και των προσωπικών επιλογών μας εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει. Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά. Και προφανώς για την κατάληψη των κρατικών αυτών θέσεων υπήρχε και ανταμοιβή. Πολιτική; Κομματική; Ηθική; Οικονομική;

Για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη

Αλήθεια όμως, μήπως του ξέφυγε του υιού να καταγράψει και το αν ήταν μέλος της περιβόητης οργάνωσης ή εταιρείας ή ομίλου του τότε παντοδύναμου και οικογενειακού φίλου γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού κου Ζαχόπουλου, με την επωνυμία «Γλαυκώπις Αθηνά»; Τότε που χαλούσε ο κόσμος από αποκαλύψεις του γνωστού δημοσιογράφου κ. Κώστα Χαρδαβέλα κ.ά.

Με δυο λόγια, οι βολεμένοι του χθες, Ριζοσπάστες και αντισυστημικοί του σήμερα. Σημεία των καιρών. Ο κ. Ιωάννης Σιδέρης λοιπόν, υιός του τέως δημάρχου, είχε όλες αυτές τις κρατικοδίαιτες θέσεις, καίριας σημασίας για το σύστημα επί υπουργείας του κ. Ιωάννη Παπαθανασίου, υπουργού Ανάπτυξης και εν συνεχεία υπουργού Εθνικής Οικονομίας. Αναφέρει βέβαια, ο κος Σιδέρης ότι διορίστηκε τότε και ως μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔ. Δεν αναφέρει ωστόσο το πότε. Πριν, κατά ή μετά την εποχή Βατοπεδίου;

Σήμερα λοιπόν, ο υιός του τέως δημάρχου, εμβαπτιζόμενος στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής, με «πολιτικό νονό» τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο, στέκεται «πολιτικά αμόλυντος», επάξια δίπλα στους ανέργους, στους άστεγους, στους συνταξιούχους, δίνοντας μαζί τους τον αγώνα ενάντια στο πολιτικό σύστημα. Προφανώς, για να μάθει στους νέους και στις νέες του ΣΥΡΙΖΑ που είναι έξω από τον «χορό του συστήματος» τα χορευτικά βήματα ή χοροπηδήματα που απαιτούνται ώστε να χορέψουν και αυτοί στον ρυθμό του, μιας και τον γνωρίζει πολύ καλά από πρώτο χέρι κρατώντας και το μαντήλι του ριζοσπάστη αρχιχορευτή.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ – ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ,

Δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς, όσο καλοπροαίρετος και αν είναι πως όλα αυτά μπορούν να γίνουν αποδεκτά, αλλά και ανεκτά από τα τοπικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής. Δικαίωμά σας βέβαια. Αλλά οι πολιτικές απορίες και όχι μόνο παραμένουν…

Κατά τα άλλα αγαπητέ Γιάννη Σταθόπουλε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα πλέον για εσάς;

Δηλαδή, Αυτό-Νεοσυντηριτισμός-Ιδιοτέλεια-Καθεστωτικών-Ηλικιωμένων (ηγεμόνων)

Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet