Β. Ζορμπάς: «Λεονταρισμοί» χωρίς αντίκρισμα από τον κ. Σταθόπουλο
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: «Λεονταρισμοί» χωρίς αντίκρισμα από τον κ. Σταθόπουλο

Για «λεονταρισμούς χωρίς αντίκρισμα» από πλευράς του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, στην περίπτωση της μεταφοράς των ταμειακών διαθέσιμων των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, κάνει λόγο η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, Αγία Παρασκευή η Πόλη μας.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση του δημάρχου ότι αντιτίθεται στη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων, η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας τονίζει ότι ο δήμαρχος «έχει ήδη ανοίξει στην Τράπεζα της Ελλάδος λογαριασμό για τη μεταφορά των αποθεματικών του Δήμου».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Λεονταρισμοί» χωρίς αντίκρισμα

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος προσπαθεί να δείξει ότι ξεκίνησε «αντάρτικο» κατά της κυβέρνησης των ομοϊδεατών του, του ΣΥΡΙΖΑ (τώρα, που φοβάται πως θα καταρρεύσει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ). Προσπαθεί να δείξει ότι δήθεν είναι «ανεξάρτητος», ο ίδιος που ήταν ο υπερβολικά πρόθυμος σε όλες τις αποφάσεις της κυβέρνησης που στρέφονταν κατά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σταθόπουλος ζητά τάχα την ανάκληση της απόφασης της κυβέρνησης, με την οποία οι Δήμοι καλούνται να καταθέσουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος. Το 2015, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (παντοδύναμη τότε) με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, ζητούσε ακριβώς το ίδιο όπως τώρα, ο κ. Σταθόπουλος και η παράταξή του ήταν υπερασπιστές της κυβέρνησης και αρνιόταν να ταχθεί δίπλα στους άλλους δημάρχους της ΚΕΔΕ και να καταδικάσει την εξοντωτική απόφαση για τους Δήμους.

Αυτό που δεν λέει στην πρόσφατη ανακοίνωσή του είναι ότι, ως πειθήνιο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τους «λεονταρισμούς» του, έχει ήδη ανοίξει στην Τράπεζα της Ελλάδος λογαριασμό για τη μεταφορά των αποθεματικών του Δήμου μας. Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει ο δήθεν «ανεξάρτητος» δήμαρχος;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet