Β. Σάρκουλας προς Γ. Μυλωνάκη: Αφήστε τις λαϊκίστικες δικαιολογίες – Γνωρίζατε…
Πολιτική

Β. Σάρκουλας προς Γ. Μυλωνάκη: Αφήστε τις λαϊκίστικες δικαιολογίες – Γνωρίζατε…

Για «λαϊκίστικες δικαιολογίες» κατηγορεί τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας Βασίλης Σάρκουλας, με αφορμή τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό του 2024.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε «όλα τα προηγούμενα χρόνια, από το 2011 και μετά, κανείς δήμαρχος, όταν παρελάμβανε από τον προηγούμενο, δεν κατηγορούσε την προηγούμενη δημοτική αρχή ότι “του παρέδωσε χάος” και λόγω αυτού έχει οικονομική στενότητα για να πραγματοποιήσει το “πρόγραμμα” που είχε δεσμευτεί προεκλογικά».

«Ο κ. Μυλωνάκης, θα έπρεπε να γνωρίζει άριστα τα οικονομικά του Δήμου αφού, πριν αναλάβει δήμαρχος, επί πολλά χρόνια συμμετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενημερωνόταν για τους προϋπολογισμούς-απολογισμούς-οικονομικές καταστάσεις-ισολογισμούς, τα οποία ψήφιζε. Πάνω σε αυτά τα στοιχεία όφειλε, όπως έκαναν όλοι οι υποψήφιοι, να “χτίσε” το πρόγραμμά του. Επέλεξε όμως, για να πείσει (μάλλον να παραπλανήσει) τους δημότες, να “τάζει λαγούς με πετραχήλι“” για δήθεν ετοιμότητά του από την πρώτη μέρα που θα αναλάβανε, για το πρόγραμμα των 120 πρώτων ημερών και λοιπές φούσκες» προσθέτει ο κ. Σάρκουλας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet