Γιάννης Μυλωνάκης: Οι μάσκες έπεσαν – Το παλιό αλληλοϋποστηρίζεται μπροστά στον φόβο του καινούργιου
Πολιτική

Γιάννης Μυλωνάκης: Οι μάσκες έπεσαν – Το παλιό αλληλοϋποστηρίζεται μπροστά στον φόβο του καινούργιου

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής για καταρχήν λήψη δανείου για την απόκτηση του Ο.Τ. 119 (πρώην Εκπαδευτήρια Μακρή), ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Ομάδας Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» Γιάννης Μυλωνάκης μιλά για στήριξη της δημοτικής αρχής του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου από «όψιμους υποστηρικτές» (Βασίλης Ζορμπάς και Βασίλης Γιαννακόπουλος).

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μυλωνάκης αναφέρει:

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή τη λήψη δανείου 3 εκατ. ευρώ, επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά η νέα πραγματικότητα στον Δήμο μας.

Ο κ. Σταθόπουλος στηρίζεται για σημαντικές αποφάσεις, κάποιες από τις οποίες επιβαρύνουν με εκατομμύρια τους δημότες, από τους κυρίους Ζορμπά και Γιαννακόπουλο. Δεν έχει σημασία εάν η στήριξη διασφαλίζεται με θετική ψήφο ή με αποχή. Σημασία έχει ότι όσοι εκπροσωπούν στην πόλη μας το παλιό αλληλοϋποστηρίζονται, μπροστά στον φόβο του καινούργιου.

Εκείνοι που ευθύνονται για τα χαμένα επτά τελευταία χρόνια στην Αγία Παρασκευή, επιδιώκουν  να χαθούν και τα επόμενα πέντε. Κάθε ένας τους επιλέγει ως αντίπαλο αυτόν που πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει. Αυτός είναι και ο λόγος που στηρίζει ο ένας τον άλλον. 

Η μεθόδευση είναι ξεκάθαρη.

Η ασέβεια στους δημότες, αλλά και στη λειτουργία της Δημοκρατίας, προκλητική.

Κάθε δημότης της Αγίας Παρασκευής οφείλει να αντιδράσει στην ασέβεια και την πρόκληση. Οφείλει να επιλέξει ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο.

Η αλλαγή της αποτυχημένης πολιτικής των κυρίων Σταθόπουλου και Ζορμπά αποτελεί για την πόλη μας καθοριστική αναγκαιότητα.

Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του κ. Σταθόπουλου και των όψιμων υποστηρικτών του δεν μπορούν να σταματήσουν τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής, που θέλουν μια νέα, διαφορετική και καλύτερη πραγματικότητα για την πόλη και τη ζωή μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet