Γιάννης Μυλωνάκης: Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος για να Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή
Πολιτική

Γιάννης Μυλωνάκης: Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος για να Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή

Σε θερμό μουσικό κλίμα γιόρτασε η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε τον πρώτο χρόνο της δράσης των Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής στην πόλη, παρουσία πλήθους κόσμου.

Υπό τους ήχους της μουσικής και με την υπέροχη ερμηνεία των Στέλιου Μάξιμου, Ηρακλή Φάμελου και Σωτήρη Λαμπρούση, τα μέλη του συνδυασμού διασκέδασαν, αλλά και συζήτησαν για τις επόμενες δράσεις του μέχρι το εκλογικό βράδυ της 26ης Μαΐου, οπότε και, όπως επισημαίνει η παράταξη, θα συντελεστεί η μεγάλη Αλλαγή στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Τον επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη, περίμενε και μια έκπληξη, αφού οι συνεργάτες του είχαν προετοιμάσει μια τούρτα – έκπληξη, με το κεράκι του ενός χρόνου των Αλλάζουμε, το οποίο και έσβησε, δηλώνοντας:

«Κλείσαμε ήδη τον πρώτο χρόνο της ενεργούς παρουσίας μας στα δρώμενα της Αγίας Παρασκευής. Ένας χρόνος πλούσιος σε δράσεις και εμπειρίες, που οδήγησε στη δημιουργία της δημοτικής μας παράταξης, η οποία θα διεκδικήσει τη δημαρχία της πόλης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

»Ξεκινήσαμε λίγοι, αλλά με ενθουσιασμό. Συνεχίζουμε περισσότεροι, με αμείωτο πάθος και θέληση να Αλλάξουμε τα πράγματα στην πόλη που γεννηθήκαμε, εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

»Στόχος μας ήταν και παραμένει να δώσουμε τον λόγο στον Δημότη, ώστε από κοινού να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Αγία Παρασκευή. Και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε…».

Στην εκδήλωση της παράταξης παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η πρώην αντιδήμαρχος Άννα Γάκη, ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Παπαβασιλείου, η πρώην πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Αγίας Παρασκευής Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα, ο πρόεδρος, Γιάννης Πάνου και ο αντιπρόεδρος, Μαρίνος Κυριαζόπουλος του Αθλητικού Συλλόγου «Ολυμπιάδα» και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου, Φαίη Βαζούρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet